Nahkaa

27. elokuuta 2013 klo 12.52
Luokat: Nahka, Rannekorut

Katri onnistui tässä jokin aika sitten herättämään minussakin kiinnostuksen nahkakoruja kohtaan, sillä yksinkertaiset nahkakorut ovat juuri niitä koruja, jollaisia itse haluaisin käyttää. Ostin taannoin itselleni eräältä koruharrastajalta ihanan tinalankarannekorun, joka on ollut ranteessani siitä asti oikeastaan lähes koko ajan. Siksi ajatus nahkakoruistakin viehätti.

Ihan ensimm√§iseksi kokeilin paksua ”lakritsi”nahkaa. Se on kaunista ja todella tukevan tuntuista, mutta miinuspuolena on (hinnan lis√§ksi) k√§sittelyn hankaluus – sit√§ ei meinannut saada paloiteltua ei sitten mill√§√§n :D Mutta onnistuin kuin onnistuinkin, ja tuloksena ovat n√§m√§ rannekorut:

Licorice leather bracelet (owl)

Licorice leather bracelet (dragonfly)

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. saara, 28.8.2013 klo 19.51

    Nämä on ihania!! Kävin kaupan puolellakin ihastelemassa. Nahkan ja kristallin yhdistelmä oli aika kiva..


  2. Outi, 4.9.2013 klo 17.11

    Kiitos! Tykkään itsekin kovasti :D


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI