Palautepyyntö!

19. elokuuta 2010 klo 15.05
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Yleinen

Hyvät Helmetin asiakkaat!

Haluaisin laittaa kauppaani oman sivunsa asiakkaiden palautteille, jotta mahdolliset uudet asiakkaat voisivat lukea, mitä mieltä ihmiset ovat ostoksistaan olleet. Siksipä pyydänkin, että jos olet ostanut minulta korun/koruja ja haluat osallistua, lähetät minulle kommenttisi joko ihan sähköpostitse osoitteeseen outi miumau helmetti piste fi (viestin aiheeksi ”Palaute”) tai käyttämällä kaupan valmista yhteydenottolomaketta.

Palautteista osa julkaistaan kaupan sivuilla. Kenenkään koko nimeä ei luonnollisesti julkaista, vaan toivoisin palautteiden allekirjoitukseksi vaikkapa yhdistelmää etunimi & paikkakunta. Koska tarkoituksenani on luonnollisesti edistää myyntiä, julkaisen ainoastaan tähän tarkoitukseen soveltuvat palautteet MUTTA negatiivistakin palautetta ilman muuta saa lähettää, jos sellaista on. Luen kaikki palautteet ja yritän ottaa opikseni :)

Porkkana: kaikista palautetta (niin myönteistä kuin kielteistäkin) lähettäneistä kaksi eniten onnettaren suosimaa saavat kaupastani vapaavalintaiset korvakorut. :) Varmistathan siis, että palautteesi mukana on toimiva sähköpostiosoite.

Muokkaus: AIKATAULU unohtui. Aikaa palautteiden jättämiseen ehtiäkseen mukaan arvontaan on elokuun loppuun asti :)

***

Loppuun kuva eilen syntyneestä Lumous-kaulakorusta. Hohtavan valkeat makeanvedenhelmet ja syvän viininpunaiset granaatit ovat kertakaikkisen lumoava yhdistelmä :) Keskellä korua on suloinen kuvioitu Karen Hill Tribe -hopeinen sydänhelmi.

lumous

 

 

Jätetty 11 kommenttia »

 1. Kipa, 20.8.2010 klo 15.21

  On tosi kaunis, granaatit on niin ihania!


 2. Mervi, 27.8.2010 klo 14.12

  Kaunis on!


 3. Elina Mäki, 14.9.2010 klo 14.05

  Hei!
  Todella kauniita koruja sinulla! Olen käynyt näitä aina sillointällöin ihailemassa! :)


 4. Pimpernel, 6.1.2011 klo 19.42

  Moikka! Tosi ihania koruja. Kysyisin vain että mistä hankit helmet ym. tarvikkeet, tuollaisia hienompia helmiä kun ei oikein tavallisissa askartelukaupoissa (tiimari jne) näy?
  Kiitos jos vastailet!


 5. Outi, 6.1.2011 klo 19.47

  Kiitos, Pimpernel :) ostan tarvikkeeni melkein täysin ulkomaisista nettikaupoista – Yhdysvalloista, Indonesiasta, Kiinasta. Helmetin foorumilta (http://foorumi.helmetti.fi/ ) löytyy paljon tietoa erilaisista ostospaikoista :)


 6. Minna, 12.2.2011 klo 19.36

  Heippa. Onko nuo helmet tässä minkä kokoisia? Tuntuu ettei suomalaisista nettikaupoista löydy tuota granaattia kuin jonain 4 mm :/ Harmillista. Kaunis kivihelmi. Ja tämä on todella kaunis yhdistelmä, onnistunut. :)


 7. Outi, 12.2.2011 klo 21.53

  Nuo ovat 5 mm:n granaatteja. Huonosti sitä löytyy isoina helminä, ja isommat helmet ovat sitten myös selvästi kalliimpia. :/


 8. Minna, 22.2.2011 klo 22.42

  Sitten aloittelija kysyy taas, että meneekö tuolla vaijeri sisällä vai joku nylonnaru :D ?


 9. Outi, 22.2.2011 klo 22.47

  Koruvaijeri, eli nylonpäällysteistä terästä :)


 10. Minna, 22.2.2011 klo 23.04

  Anteeksi kun vaivaan, mutta entä miten piilottaa solmut vai millä se sidotaan se vaijeri? Itse ajattelin sellaista lukotonta, isompaa korua… Onnistuuko tuolla vaijerilla? Sain vain tästä älyttömän inspiraation, tämä on niin ihana <3


 11. buy an essay, 12.12.2017 klo 21.29

  I think that this trip is amazing! The nature is wonderful! I want to go there someday! All the best!


 12. matlab online help, 10.3.2018 klo 13.02

  Those who come to read your article will find lots of helpful and informative tips


 13. Really i appreciate the effort you made to share the knowledge. This is really a great stuff for sharing. Keep it up . Thanks for sharing.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI