Tekstisormus

1. heinäkuuta 2010 klo 18.57
Luokat: Hopea, Korukivet, Korvakorut, Sormukset

Tekstisormukset ovat olleet pitk√§√§n to do -listalla – hidasteena on toiminut se, ett√§ inhoan sormusten tekemist√§ hopealevyst√§, koska levyn leikkaaminen siististi on niin hankalaa. No, sarvesta h√§rk√§√§… Ensimm√§isess√§ tekstisormuksessani lukee ”dream big”, ja siit√§ tuli sangen n√§tti, vaikka juotoskohta aiheuttikin harmaita hiuksia. En luultavasti ikin√§ onnistu juottamaan sormusta niin, ett√§ saumasta tulisi lopulta n√§kym√§t√∂n. Huoh.

dreambig

Toukokuussa saamani (tai siis huhtikuussa ostamani ja toukokuun puolella postitse saamani…) kuutiolliset zirkoniabrioletit ovat kuiskutelleet kovasti, joten ne ovat p√§√§sseet osalliseksi jo kaksiin korvakoruihin. Ihania pikkuisia pulleroita nuo brioletit… iih!

honey-cubiczirconia

cubiczirconia-flower

Lisäksi ostin yhdeltä foorumilaiselta nauhan värjättyjä särövuorikristalleja, jotka ovat todella herkullisen kauniita. Niistä syntyi jo muutamat korvakorut, joista toiset ovat tällaiset:

crackedcrystalred

Olen my√∂s saanut aikaiseksi yhden omasta mielest√§ni sangen kauniin kaulakorunkin, mutta se on viel√§ kuvaamatta. Toinen tekstisormuskin on jo melkein valmis… Alan ilmeisesti v√§hitellen p√§√§st√§ taas vauhtiin! :D

 

 

J√§tetty 9 kommenttia »

 1. Minttu, 1.7.2010 klo 19.45

  Ihana sormus. Teetkö noita mihin hintaan ja saako itse tekstin päättää :)


 2. Outi, 1.7.2010 klo 19.56

  Kiitos :) En viel√§ toistaiseksi uskaltaudu tekem√§√§n tilausty√∂n√§, kun edelleen on hakusessa oikean koon aikaansaaminen ja muutenkin on tekniikassa viel√§ hiomista… mutta jahka t√§st√§ v√§h√§n itsevarmuus karttuu niin voin harkitakin :D


 3. Leonida, 1.7.2010 klo 20.57

  Upea sormus, ihana viesti siinä myös! Näyttää jo nyt niin hienolta, että tokkopa kovasti tekniikkaa enää tarvitsee hioakaan!


 4. Mags, 1.7.2010 klo 21.24

  Kaunis on sormus ja nuo cz-korvikset on namuja!


 5. inkku, 1.7.2010 klo 22.41

  Pakko tulla vieläkin ihailemaan noita cz-korviksia! Varsinkin punaisia. :)


 6. Teija, 2.7.2010 klo 9.01

  Ihanaa, että alat päästä vauhtiin! Olen jo kaivannutkin uusia bloggauksiasi kun ne ovat aina niin ihania. Tuosta sormussaumasta tuli mieleeni Inno-ohjelman ex-Markon kommentti: jos et pysty peittämään sitä, korosta sitä. Pystyisikö saumakohtaan kehittämään jonkun spesiaalijutun?


 7. Seepia, 2.7.2010 klo 14.51

  Kaunis sormus!

  Omasta mielest√§ni kysymys ei ole niink√§√§n siit√§ juottamisesta vaan sen j√§lkeisest√§ hiomisesta, jotta saumakohdan saa n√§kym√§tt√∂m√§ksi. Tietty jos levyn p√§√§t on kovasti eri tasossa ei sit√§ korjata hiomallakaan, mutta jos sauma on kohillaan, niin kovasti hiomista vaan ja aluks rohkeesti karkealla, niin kyll√§ sen sauman saa kokonaankin piiloon. Itsell√§ni l√§hinn√§ laiskuus aiheuttaa sen, ett√§ en jaksa varsinkaan sis√§puolelta hioa saumaa ihan kokonaan ”umpeen”, mutta sekin on niin himme√§, ett√§ monet yst√§v√§ni eiv√§t esim. n√§e niit√§, kun eiv√§t osaa katsoa vaikka kuinka n√§yt√§n :)

  Sormukset on kyllä työläitä, mutta on ne vaan niin ihania!! :)


 8. Simavi, 5.7.2010 klo 11.18

  Tosi kaunis sormus. Lisää näitä :)
  Nuo korvikset on myös kaikki ihastuttavia, tosi kauniit kivet niissä <3


 9. Each of the variants of these earrings looks unique and can make a great accent on your image.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI