Ja voittaja on…

25. maaliskuuta 2010 klo 8.57
Luokat: Yleinen

…blogiin 32. kommentin j√§tt√§nyt siiri! Onneksi olkoon! Olen l√§hett√§nyt sinulle s√§hk√∂postia.

Arvonta suoritettiin siten, että blogin kommentit muodostivat numerot 1-57, Facebookiin jätetyt numerot 58-81. Random.org valitsi satunnaisen numeron väliltä 1-81.

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

 1. siiri, 25.3.2010 klo 20.35

  Voi jummi! Minä! Voitan! Jotain! Viimeksi olen voittanut jotain Säästöpankin Jekku-lehdestä kun olin 9-vuotias. Tai niin ainakin aina sanon. Ihanaa, kiitos!


 2. Merja, 25.3.2010 klo 23.21

  Kateelliset onnittelut Siirille! :D
  Aika l√§helt√§ liippasi kumminkin… :)

  Kiitos Outi hienosta arvonnasta! Kiva veto, ja ovelakin!


 3. Outi, 27.3.2010 klo 9.41

  Onnea, siiri ;) Ja sulla on selvästi sentään vähän parempi arpaonni kuin mulla: minä olen viimeksi voittanut jotain alle kouluikäisenä, ja silloinkin voitin täytekakun joka tuotiin kotiovelle, kun olin oksennustaudissa. Beat that ;D

  Merja, tarkoitus on kyll√§ jatkossakin silloin t√§ll√∂in j√§rk√§t√§ jotain t√§llaista pient√§ kivaa – olet siin√§ mieless√§ oikeassa tuon ”ovelan” kanssa, ett√§ kyll√§h√§n mulla toki on my√∂s yrityksen etu mieless√§ni, kun yrit√§n pit√§√§ lukijoiden mielenkiintoa yll√§ :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI