MotS ja POTS

4. maaliskuuta 2010 klo 18.47
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Swarovski

Tältä erää viimeiset MotSit näyttävät tältä:

Like a sleepy blue ocean
Like a sleepy blue ocean

Written in the stars
Written in the stars

Like a sleepy blue ocean ehti kaupasta jo kadota parempiin sui käsiin, Written in the stars (ja aiemman merkinnän Spread out your wings) ovat vielä hyllyllä.

Nyt on koruissa käytetty musta rotanhäntä lopussa ja jään odottelemaan täydennystä varastoihin РMotSeja ei siis tule lisää ennen sitä. Lisäksi tulee pienoinen tauko bloggaamiseen, sillä ensi viikolla on MotSien sijasta vuorossa POTS (= pulkkailua oman taaperon seurassa), kun Helmetissä vietetään talvilomaviikkoa lumisissa merkeissä.

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. Amalia, 4.3.2010 klo 20.14

  Huokailee syvään ja ihastelee, sarja vaan paranee vanhetessaan ;) Ja erittäin hauskaa potseilua!!


 2. Pia, 8.3.2010 klo 13.05

  får jag fråga hur stora dina bokstavsstämplar är?


 3. Outi, 8.3.2010 klo 15.28

  Kiitos :)

  Pia, nuo ovat ne kaikkein pienimm√§t, kooltaan 1,6 mm. Ne on ihanat ♥ – j√§lki tulee tosi helposti ja siististi.


 4. Pia, 8.3.2010 klo 16.18

  Oj så små O_o Jag som var rädd att om jag beställer storlek 2,0 eller 2,5 så kommer de vara pikismå så man inte ser texten, men de på dina ser manju texten hur bar som helst. Du stämplar för övrigt snyggt!


 5. Miira, 9.3.2010 klo 16.11

  Voi jestas, miten upeaa j√§lke√§ olet tehnyt √ĄHHin aikana – en ole aikoihin k√§ynyt blogikierroksella, ja olin missannut vaikka mit√§! Erityisesti j√§iv√§t t√§m√§n runohullun mieleen upeat, ihanat, mahtavat jne… MOtS-korusi!


 6. Merja, 9.3.2010 klo 17.07

  Kiitokset vielä ihanista MOTSeista.

  Korujen lisäksi sain muitakin uusia tuttavuuksia.
  Nimitt√§in valitettavasti Blackmore‚Äôs Night ei sanonut minulle mit√§√§n ennen t√§t√§, mutta nyt olen kuunnellut ihan hulluna … Vanha kunnon Blackmorehan se siell√§ taituroi nuorikkonsa kanssa. :) Ihania tunnelmia.


 7. Outi, 9.3.2010 klo 18.31

  Kiitokset kaikille kehuista ja kommenteista ylipäänsäkin :)

  Merja, hienoa jos onnistuin levitt√§m√§√§n ilosanomaa. Blackmore’s Night on niiiiiiiiiiiiiin ihana yhtye – vaikka kuuntelen monenlaista musiikkia ja fanitan monia yhtyeit√§, Blackmore’s Night on viime vuosina ehk√§ ollut se kaikkein l√§himp√§n√§ syd√§nt√§ni oleva poppoo :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI