Harmaata ja hopeaa

24. helmikuuta 2010 klo 23.25
Luokat: √ĄHH, Kaulakorut

√ĄHH 24 – ei ole en√§√§ montaa p√§iv√§√§ j√§ljell√§! T√§m√§n p√§iv√§n koru on pitk√§ kaulakoru makeanvedenhelmist√§ ja gunmetal-s√§vyisist√§ (…muistaakseni ainakin) delicahelmist√§; somisteena korussa on Karen Hill Tribe -hopeinen perhonen, jonka voi irrottaa halutessaan. Koru on niin pitk√§, ettei se varsinaisesti tarvitsisi lukkoa, mutta lukon ansiosta korua voi nyt k√§ytt√§√§ ilman riipusta lukko takana tai riipuksen kanssa lukko edess√§. Omaan ranteeseeni koru sopii nelinkertaisena my√∂s rannekoruksi, mutta ohuempaan tai paksumpaan ranteeseen t√§m√§ ratkaisu ei luultavasti toimi.

Silver butterfly

 

 

Ei kommentteja »

Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI