√ĄHH 17

17. helmikuuta 2010 klo 10.25
Luokat: √ĄHH, Hopea, Kaulakorut, Korukivet

T√§m√§n MotS-korun s√§e on per√§isin ehk√§p√§ hienoimmasta tuntemastani rock-kappaleesta. Kyseisess√§ kappaleessa olisi ollut tarjolla vaikka kuinka monta hienoa tekstinp√§tk√§√§ t√§h√§n tarkoitukseen… oijoi! No, voinen ehk√§ paljastaa jo t√§ss√§ vaiheessa, ett√§ tulossa on viel√§ toinenkin samasta kappaleesta syntynyt koru ;)

Oh, father of the four winds
fill my sails
across the sea of years
With no provision
but an open face
along the straits of fear…

Led Zeppelin: Kashmir

Across the sea of years I

Across the sea of years II

S√§r√∂akaattia, Balin hopeaa, vuorikristallia (kiitokset Katrille, jolta t√§m√§n sain joskus vaihdossa!), makeanvedenhelmi… Valitut akaatit toistavat ihanasti meren s√§vyj√§. :)

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Marjut, 17.2.2010 klo 13.02

  Nämä ovat niin hienoja. Voiko sulle esittää jotain tekstitoiveita, vai onko sulla jokin valmis valikoima, joita käytät koruissa?


 2. Katri, 17.2.2010 klo 14.31

  Kannatti laittaa sulle tuollainen tynnyri. Komean korun oot saanut aikaan. Vihreästä väristä huolimatta kiilasi mun suosikiksi.


 3. Pirita, 17.2.2010 klo 15.33

  sama upea linja jatkuu!


 4. Mags, 17.2.2010 klo 16.00

  Tämä sarja on kyllä kiva, olet valinnut osuvat tekstit!


 5. Seepia, 17.2.2010 klo 20.50

  Tosi kaunis, niin kuin edellinenkin! Ihanan pieni√§ kirjainpunsseleita sinulla. Itsell√§nikin on ollut pitk√§√§n tarkoitus hankkia v√§h√§n pienemm√§t, mutta sitten joskus, joskus…


 6. Outi, 18.2.2010 klo 15.46

  Kiitos! :) Minä en pärjää isompien kirjainpunsseleiden kanssa, kirjaimista tulee ihan mitä sattuu Рmutta nämä pienimmät on kuin luotuja mulle <3

  Marjut, enpä ole miettinyt asiaa sen kummemmin :D Periaatteessa voin ottaa toiveitakin vastaan, mutta juuri nyt on hopealevy kokonaan lopussa, joten en pääse tekemään lisää noita koruja vaikka sormet kuinka syyhyävät. Tähänastiset tekstit ovat kaikki peräisin minua miellyttävästä ja inspiroivasta musiikista.


 7. Merja, 19.2.2010 klo 0.27

  Haa!
  Tilasin t√§m√§n. Tuskin maltan odottaa…

  Eksytty√§ni Helmetin sivuille, olen jo jonkin aikaa katsellut korujasi, mutta nyt haluan yhden niist√§ itselleni. Niiss√§ on tunnetta ja persoonallisuutta. Samalla ne ovat jotenkin ”sivistyneit√§”. Mit√§ tahansa ihminen tekeekin, kun sen tekee taidolla ja rakkaudella, se n√§kyy.


 8. - Janzqu -, 8.8.2010 klo 17.36

  Vau! Hienoja koruja kyllä, ja kauniisti kuvattujakin! Hyvää loppukesää sulle!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI