Pitkiksiä

23. tammikuuta 2010 klo 14.35
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Lasihelmet, Swarovski

Ohhoh, onpas tullut pidettyä pitkä hiljaisuus. Tammikuun alkupuoli oli sairastelujen ja erään ikävän tapahtuman vuoksi aika hiljaista aikaa korurintamalla ja sen jälkeen onkin ollut vilskettä poikasen ensimmäisen syntymäpäivän tiimoilta. Varsinainen syntymäpäivä oli jo keskiviikkona 20. päivä, mutta pienimuotoiset juhlat ovat vasta nyt viikonloppuna. Uskomatonta, että minulla on täällä jo yksivuotias pieni taapertaja (joka tosin taapertaa vasta tuettuna tai taaperokärryn kanssa, mutta silti)!

Ostin jo kuukausia sitten ison kasan ihania siemenhelmi√§, jotka joutuivat odottamaan vuoroaan suorastaan luvattoman kauan. Alkuviikosta ehdin vihdoin pist√§√§ spinnerin py√∂rim√§√§n ja sain tehty√§ kolme pitk√§√§ kaulakorua kirkkaan, valkean, harmaan ja mustan s√§vyiss√§. Varsinkin kaikkein tummimpaan l√§hes rakastuin! ♥

Seed bead & pearl necklace
Siemenhelmiä ja makeanvedenhelmiä

Seed bead, pearl, onyx & crystal necklace
Siemenhelmiä, makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristalleja ja mustaa onyxia

Seed bead, pearl, onyx & crystal necklace II
Samat ainekset kuin edellä

N√§it√§ kun ehtisin tekem√§√§n lis√§√§ – siemenhelmi√§ on viel√§ monissa muissakin s√§vyiss√§… :)

 

 

J√§tetty 5 kommenttia »

 1. Anne, 23.1.2010 klo 15.54

  Upeita koruja jälleen kerran..pidin erityisesti ylimmästä:)Tsemppiä alkaneeseen vuoteen,lapset ovat aina ihana ilonpilkahdus elämässä:)


 2. Akvamarin, 23.1.2010 klo 20.12

  Tuo ensimm√§inen on niin mun v√§rej√§… Ihana koru!

  Siemenhelmien ja taaperon yhdistelm√§ on muuten j√§nnitt√§v√§. Ei kest√§ kauaa, kun tenavat tunnistavat jo putoavan siemenhelmen √§√§nen. Ja sitten kontataan kilpaa. Ja sitten askarrellaan vain √∂isin… :-)


 3. Ninni, 23.1.2010 klo 20.40

  VIimeinen on minun suosikkini. Olen ollut muutaman päivän hieman synkällä mielellä, mutta tuo piristi ihanasti. Ja kun tästä piristyn, niin ihailen sitten ensimmäistä, joka oli ehdoton kakkonen! =))


 4. amppari, 26.1.2010 klo 16.02

  Keskimmäinen ihastuttaa. Vaijeriko noissa koruissa sisällä kulkee?


 5. Outi, 27.1.2010 klo 21.48

  Kiitos, kullanmurut! :) Juu, vaijeria on sisällä, ohutta Accu-Flexiä.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI