Salaisen aseen testailua

30. joulukuuta 2009 klo 17.03
Luokat: Rannekorut, Yleinen

Joulun alla Parolan aseman joulukalenteri tarjoili ohjeet valokuvauksen salaisen apuvälineen tekemiseen. Katselin ohjetta kiinnostuneena jo silloin, mutta vasta tänään ehdin sitä testaamaan.

Kyllä, se toimii hienosti myös korukuvauksessa. Nyt voi hätätilanteessa kuvata myös iltaisin salamaa käyttäen, jos päivänvaloa ei ole tarjolla. Ensimmäiset testikuvani eivät ole mitään valokuvauksen mestariteoksia, mutta lienette kanssani yhtä mieltä siitä, että jälki on kuitenkin ihan kelvollista salaman kanssa kuvatuksi!

Nomination Classic

Kuvassa on yksi joululahjoistani. Pukki oli jo ennen joulua saanut melko selkeät vihjeet siitä, mitä toivoisin paketista löytyvän, ja ne vihjeet oli ymmärretty täydellisesti :D Sain himoitsemani Nomination Classic -rannekorun, jossa oli valmiiksi odottamassa pyöreä musta akaatti. Itse kävin sitten ostamassa akaatin kavereiksi granaatin ja ametistin.

Olen jo pitemm√§n aikaa katsellut noita Nomination-koruja sill√§ silm√§ll√§, vaikka ne vaikuttavatkin olevan mit√§ melkoisin muotivillitys t√§ll√§ hetkell√§, ja min√§ vanhana k√§rtyn√§ k√§√§kk√§n√§ yrit√§n yleens√§ v√§ltt√§√§ muotivillityksi√§. Nomination-katalogia selaillessani tulin kyll√§ siihen tulokseen, ett√§ paloista 99% on sellaisia, joita en suin surminkaan itse rannekoruuni haluaisi: tonttu, pizza, emaloitu apina, zirkonein koristeltu rusettikaulainen possu, retiisi, helikopteri, tutti..? Jokaiselle jotakin, mutta… oikeasti, homejuusto, hiustenkuivain, bumerangi…? KUKA niit√§ ostaa?

Joka tapauksessa, tässä vielä toinen pukin tuominen Рupea Windrosen korulipas!

Windrose jewelry box

Itse annoin myös useita korulahjoja, mutta valitettavasti joulun alla oli niin kiire, että ne jäivät kuvaamatta.

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

  1. Anne, 1.1.2010 klo 23.34

    Hieno korulipas. Hieno on myös tuo koru joka on ylhäältä käsin toisessa lokerossa. Oletko käyttänyt helmiä hopealenkkien kans. Näin jossain ulkomaisessa lehdessä saman mallin. Laitahan kuva noin nätistä korusta.


  2. Outi, 2.1.2010 klo 1.13

    Siinä on itse asiassa useampia koruja ihan vieri vieressä joten se näyttää erikoisemmalta kuin onkaan :) Siinä on ihan perushelmirannekoru punotun ranneketjun vieressä.


  3. Mirva, 4.1.2010 klo 10.23

    Sunhan pitää selkeästi alkaa tehdä tuollaista yhdistelmää helmistä ja hopealenkeistä :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI