Satunnaista

13. marraskuuta 2009 klo 23.52
Luokat: Korukivet, Rannekorut, Swarovski

Joskus on kauhean mukavaa tehdä koruja, joissa vain mätkii materiaaleja satunnaisesti vaijeriin peräkkäin. Toki ensin on hieman syytä katsoa, millaiset materiaalit ottaa esille korua varten ;)

Yllättävän kivan Рsiis omasta mielestäni! Рtuloksen sain aikaan GemMallista ostetuista silvermist-kivistä (mitähän lienevät?) yhdessä Balin hopean ja Swarovskin helmien kanssa. Lisäsin pikkuisen charmin vielä killumaan lukon viereen ja valmista tuli.

silvermist-r

T√§√§ll√§ elell√§√§n t√§ll√§ hetkell√§ kauhean harmituksen ja kiukun keskell√§, sill√§ minulla oli tarkoitus avata Helmetin verkkokauppa t√§ll√§ viikolla, mutta tietokoneeni otti ja kuukahti alle vuorokausi ennen suunnittelemiani ”avajaisia”. Monet tarpeelliset kuvat ja tiedostot ovat nyt kovalevyll√§, johon en toistaiseksi p√§√§se ollenkaan k√§siksi.

Helmihullu ei ole yhtään tyytyväinen.

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. Simavi, 15.11.2009 klo 14.17

    Miten nuo koneet tiet√§√§kin koska on just kaikista pahin aika kuukahtaa??? Jotain Murphyn lakia kai sekin…

    Tässä korussa on kauniit värit ja näyttää hyvinkin tasapainoselta ollakseen aivot narikkaan koru :)
    Sulla lienee siis tasapainoiset aivot narikkaan heitettynäkin ;)


  2. Inka, 16.11.2009 klo 13.53

    Minulta ei ole koskaan onnistunut satunnaismätkintä. Aina tuppaa tulemaan jotain toistuvaa kaavaa. Ihana tämä kaavoihin kangistumaton rannekoru!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI