Macrame-rannekoruja

13. syyskuuta 2009 klo 22.32
Luokat: Korukivet, Rannekorut

Ja kas, heti toinen merkintä perään! Jo useampia viikkoja sitten solmin kokeeksi muutamia macrame-rannekoruja. Niiden tekeminen on mahdottoman mukavaa, mutta en viitsinyt tehdä niitä kolmea enempää ainakaan ensi alkuun, koska en yhtään osaa arvella, olisiko sellaisille koruille ylipäänsä kysyntää. Itse voisin hyvin kuvitella niitä käyttäväni, mutta minun korumakuni on huomattavasti arkisempi ja pelkistetympi kuin monien muiden. Mene ja tiedä.

Joka tapauksessa Рtällaisiakin olen siis tehnyt:

macrame

Brontsiittia, s√§r√∂akaattia ja …olikohan afrikkalaista turkoosia? P√∂yd√§ll√§ni ajelehtii noin kaksi tusinaa kivinauhaa, joiden nimet olen ehtinyt jo autuaasti unohtaa. Tarttis tehd√§ jotain. Yhdess√§ koruista ei viel√§ ole lukkoa, kuten kuvasta n√§kyy. V√§h√§n kerrallaan, v√§h√§n kerrallaan…

Pää on täynnä koruideoita ja into on valtava, mutta AIKAA ei ole. Ei sitten kerta kaikkiaan. Pitäisiköhän lopettaa nukkuminen?

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. SiniS, 14.9.2009 klo 9.19

  Mun mielestä sun koruista ehdottomasti mielenkiintoisimpia on nämä, joita itse kutsut arkisiksi. Tykkään ite koruista, joita voi käyttää päivästä toiseen ilman, että ne näyttävät koskaan liian juhlavilta muuhun asuun verrattuna. Juhlakorut on tietenkin erikseen, mutta eivät ne koskaan olekaan yhtä rakkaita kuin arjessa käytettävät korut.


 2. Pirita, 14.9.2009 klo 12.36

  nää on muuten kivoja! Vois kuvitella että kävis jopa miehillekin!


 3. Miira, 14.9.2009 klo 13.59

  Tällaisia voisi olla korulaatikossa vaikka pieni nippu, josta aina valitsisi t-paitaan sopivan värin! Pirteitä ja rentoja koruja. :)


 4. Anu, 15.9.2009 klo 8.50

  Luulisi olevan kysyntää :) Minäkin kuulun siihen joukkoon, joka pitää yksinkertaisista arkikoruista. Isot, valtavan koristeelliset korut eivät vain sovi minun arkipäivääni. Ei arkikoru tarkoita sitä, että koru olisi pliisu tai väritön. Nämäkin näyttävät niin monikäyttöisiltä ja ennen kaikkea mukavilta käyttää! Paras koru on sellainen, jota ei tarvi ajatella tai varoa käytössä.

  Ja samaa mieltä Piritan kanssa, näissä on sellaista unisex-tyyliä, että voisi kuvitella miestenkin käyttöön.


 5. Ramori, 15.9.2009 klo 21.39

  Nämä sinun arkikorut ovat juuri sellaisia mitä voisin kuvitella pitäväni, ovat kauniita muttei liian juhlavia. Sopivat ainakin mun arkipukeutumiseen paremmin. Miehille myös kuvittelisin sopivan varsin mainiosti tälläisten.


 6. Simavi, 22.9.2009 klo 17.51

  Nää on huisin kivoja <3 Mulle ainaki kelpais nää kaikki :)


 7. Rusina, 4.10.2009 klo 13.32

  Ehdottomasti ihania. Omasta makramee ajastani on niin tuhottomasti aikaa, että pitäisi kokeilla taitoja ensin johonkin hukkalahkaan ennen kuin aloittaa mitään arvokasta. Opaskirja olisi jo hyllyssä, mutta koskahan saisi sen verran itsestä irti, että jaksaisi opetella jotain uutta. Tuntuu välillä siltä, että touhua on ihan liikaakin ja kotona käy vain nukkumassa.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI