Pätkätyötä pätkissä

12. syyskuuta 2009 klo 16.09
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet

Pitkästä aikaa pääsin tarttumaan helmiin ja työkaluihin. Ja olin peräti niin aikaansaava, että tein myös juotostöitä! Sahasin ison kasan isoja renkaita 0,8 mm:n hopealangasta ja juotin ne umpeen Рosan käytin 3-5 renkaan ketjunpätkiin. Lopuksi venytin renkaat ovaaleiksi. Ketjunpätkistä, yksittäisistä ovaaleista ja kivihelmistä syntyi kolme samanlaista mutta eri pituista kaulakorua, joista kaksi on tässä masentavan epäonnistuneessa valokuvassa.*

ovals

Korujen valmistuminen vei p√§iv√§kausia, kun niit√§ ehti tehd√§ vain v√§h√§n aikaa kerrallaan ja kun juottaminen, hapottaminen jne. veiv√§t tietysti oman aikansa… mutta olen kovin tyytyv√§inen! Korut ovat luonnossa huomattavasti kauniimmat kuin kuvassa. Kivin√§ on k√§ytetty fasettihiottua mustaa onyxia, violettia jaspista, violettia kalsedonia ja fasettihiottuja ametisteja.

√Ąitiysloman loppuminen l√§hitulevaisuudessa aiheuttaa nyt jo jonkin verran stressi√§, sill√§ en ole ehtinyt tehd√§ koruja l√§hesk√§√§n niin paljon kuin olisin toivonut t√§h√§n menness√§ ehtiv√§ni, ja olisi toki kivaa saada koottua jonkinlaista varastoa verkkokaupan uudelleenavaamista varten. No, onhan t√§ss√§ onneksi viel√§ useita viikkoja aikaa..!

* On ihan riitt√§v√§n hankalaa saada nipistetty√§ itselleen koruiluaikaa, saati sitten ett√§ ehtisi viel√§ jossain vaiheessa kuvata korut…

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. marikan, 12.9.2009 klo 21.21

  Jotenkin niin lohduttavaa kuulla, ett√§ muillakin on hankalaa saada omaa aikaa omille puuhilleen…
  T√§√§ll√§ tehd√§√§n omia piperryksi√§ p√§iv√§uniaikaan, jolloin aikaa on tunnista kahteen vaihtelevasti. Ja seuraavan kerran iltaysin j√§lkeen olisi mahdollisuus tehd√§ jotain…mutta kuka silloin en√§√§ jaksaa mit√§√§n tehd√§…eli omat tekeleet valmistuvat tooodella hitaalla vauhdilla. No, kyll√§ sit√§ sitten joskus taas √§iteell√§kin kai on omaa aikaa…


 2. inkku, 13.9.2009 klo 7.57

  Sävyt on ihanat, ja helmet antaa varmasti mukavasti painoa ketjulle. :)


 3. Muikku, 13.9.2009 klo 11.53

  Olen mykistynyt tuosta juotosten määrästä. Ja kun yhtälöön lisätään liki ryömintäikäinen muksu, olen vieläkin mykistyneempi. Aaltojatekevä hymiö tähän!


 4. Heluna, 13.9.2009 klo 12.48

  Voi miten onkaan tuttua se, omille hommille ei pahemmin ole aikaa :) Mutta niinhän se on, aika aikaansa kutakin.

  Korut ovat kyllä nätit ja isotöiset. Sulla on pettämätön värisilmä.


 5. Miira, 13.9.2009 klo 12.54

  Siroja ja s√§vymaailmaltaan kauniita koruja, niin kuin sinulla n√§ytt√§isi yleens√§ aina olevan. :) Olen seurannut blogiasi jo puolisen vuotta, mutta en ole saanut aikaisemmin aikaiseksi kommentoitua…


 6. Sari, 13.9.2009 klo 17.01

  Mukavaa, ett√§ ehdit p√§ivitt√§√§ blogiasi ja esitell√§ taas upeita koruja! Verkkokauppasi avautumista odotellessa… ;)


 7. Outi, 13.9.2009 klo 22.35

  Kiitos, ystävät ja maanmiehet! Ihanaa, että tätä blogia vielä joku lukee, vaikka päivitystahti on ollut niin surkea. Yritän nyt ryhdistäytyä, kun äitiysloman loppu häämöttää jo jossain lähitulevaisuuden aamuhämärissä. :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI