Uutta pikaisesti

23. huhtikuuta 2009 klo 11.25
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut

√Ąidin mussukka viihtyy t√§ll√§ hetkell√§ lattialla lelujen parissa, joten ehtinen pikaisesti esitell√§ pari uusinta korua! Sunnuntaina j√§rjestyi taas √§idille koruiluaikaa, kun ihana mieheni vei pojanpalleron vaunulenkille.

Ostin i√§t ja ajat sitten nauhan 14 mm:n py√∂reit√§ ”tuliakaatteja” – s√§r√∂akaattiahan nuo oikeasti ovat, mutta nimest√§ viis, kun ovat varsinaisia kaunottaria joka tapauksessa. Vasta nyt sain aikaiseksi korkata nauhan ja ottaa siit√§ muutaman helmen k√§ytt√∂√∂n, tuloksena t√§m√§ rannekoru:

Agate & silver bracelet

Toisessa rannekorussa yhdistin kiiltävää hopeaa ja mattapintaista mustaa onyxia. Tulos on mielestäni kaunis konstailemattomalla tavalla :) Hopearenkaat toimivat kivasti välihelminä, joskin ensin piti testailla erilaisia rengaskokoja, että löysi parhaiten toimivan.

Black onyx & silver bracelet

Nyt pitänee hopusti toimittaa siipan viskipullo takaisin kokoelman jatkoksi, ennen kuin sen katoaminen huomataan!

 

 

J√§tetty 11 kommenttia »

 1. anna, 23.4.2009 klo 12.37

  taas todistettu että yksinkertainen on kaunista. ihana tuo onyx-rannekoru <3


 2. Seepia, 24.4.2009 klo 8.20

  Tuo onyx rannekoru on tosi kaunis! Samoin on kyllä tuo akaattikorukin! Mahtavaa, että sinulle järjestyy myös koruiluaikaa Рse on varmasti rentouttavaa vaihtelua olla hetken omissa ajatuksissaan helmien ja hopean kanssa :)


 3. Simavi, 26.4.2009 klo 13.01

  No siinä on viskipullo saanut kauniit koristeet!
  Tosi kauniita helmiä nuo akaatit ja pääsevät hienosti esille kun niitä on vain muutama.
  Ja tuossa onyx-rannekorussa on ihana idea laittaa nuo hopealenksut tuonne väliin.


 4. Outi, 26.4.2009 klo 14.38

  Kiitos!

  Juu, aika tiiviisti sitä on kiinni äiti pienessä vauvassaan, joten koruiluhetket tulevat kyllä tarpeeseen. Nytkin olisi periaatteessa koruiluaikaa, kun mies on ulkona vauvan kanssa, mutta toissapäiväisen sappileikkauksen jäljiltä olen vielä sen verran väsynyt ja kipeä, etten taida jaksaa muuta kuin lojua sohvalla ja surffailla. :)


 5. Helmiliina, 30.4.2009 klo 7.20

  Upeat rannekorut .. ja ihana tyylikk√§it√§… Tuo matta-musta on ihana!!!


 6. Anu, 5.5.2009 klo 14.33

  Tuo mattamusta kolahti sen verran paljon, että sitten kun kauppa taas aukeaa, niin tiedän minkä perään kyselen.

  Ihana poitsu sinulla! Täälläkin pari pikkutyyppiä määrää tahtia 3 vuotiaan ja 6 kk:n tarmolla.
  Voimia ja paranemista sulle.


 7. Outi, 11.5.2009 klo 12.15

  Kiitos kaunis :D

  Anu, mahtaa riittää kyllä vauhtia noiden kahden kanssa, kun mulla meinaa virta loppua jo tuon yhdenkin pötkylän kanssa :D


 8. Hanna, 21.5.2009 klo 10.17

  Tervetuloa takaisin :) Kauniita kuvia – ja niin suloinen poika!


 9. Kailyn, 22.7.2009 klo 21.57

  Heissan. Olen hieman aloittelija näissä korujutuissa :D kyselisinkin, että ostatko nuo hopearenkaan vai teetkö niitä itse? Olisiko sinulla antaa mitään vinkkejä sivustoista, ohjeista sun muista? Olisi kova into alkaa tekemään helmikoruja sekä tuolla lenksutyylillä hopeakoruja :) Kiitos jo etukäteen!


 10. Outi, 26.7.2009 klo 15.51

  Pienet hopearenkaat sahaan itse, korulukot sun muut ostan yleensä valmiina. Helmetin foorumilta löytyy paljon infoa koruharrastuksesta ja ostopaikoista jne. :)


 11. Nellu, 21.8.2009 klo 9.05

  Hei, ja kiitos ihanasta ideasta!! Tuo s√§r√∂akaattikoru nimitt√§in sai minut hamuamaan 14 mm sardonyksit nauhastaan ja tekem√§√§n niist√§ samalla mallilla korun… Antanet anteeksi idean varastamisen… :) Muistin kiitt√§√§ Sinua blogissani!!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI