Joululahjoja

20. joulukuuta 2008 klo 23.31
Luokat: Hopea, Korvakorut, Rannekorut

Tänä vuonna tuli sairauslomien ja sairaalakeikkojen takia tehtyä hyvin vähän joululahjoja itse. Korulahjoja en oikeastaan tehnyt kuin kolme, ja niistäkin kaksi itselleni. Kun niin harvoin mitään teen ihan vain omaan käyttööni, niin ajattelin, että ehkä nyt sitten raskisi.

Katilla oli helmettiläisten pikkujoulukokoontumisessa ihanat tähtikorvakorut pienistä kuningasketjun paloista. Oli pakko saada samanlaiset tähdet! Monen yrityksen ja erehdyksen jälkeen sain lopulta aikaan jotain, joka on luultavasti aika lähellä esikuvaansa Рvaan työlästä se oli!

joululahjoja

Lisäksi tein itselleni muhkean piinan ranteeseen. Minulla on ennestään siro ja patinoitu 0,8 mm:n langasta tehty ranneketju, mutta nyt tein toisen kappaleen 1,2 mm:n langasta. Saahan sitä tytöllä olla useampi ranneketju.. Lopputulos on kyllä ihanan paksu ja painava :)

 

 

J√§tetty 6 kommenttia »

 1. Nimetön, 21.12.2008 klo 9.04

  Oih ku kivat tähtikorvikset!


 2. Nimetön, 22.12.2008 klo 13.25

  Hitsit, nuo korvakorut on aivan ihanat!!
  Mukavaa joulunaikaa, nauti nyt lomasta!


 3. Nimetön, 22.12.2008 klo 13.28

  toivotteli Mags, tuon edellisen ;-D


 4. tiina, 7.11.2009 klo 20.25

  Aivan ihanat nuo tähtikorvikset! Voisitko kertoa niiden lenkkikoot?


 5. Outi, 7.11.2009 klo 20.31

  Voi apua… en todellakaan muista, kun noista on l√§hemm√§s vuosi aikaa. Yrit√§n muistaa tarkistaa, kun l√∂yd√§n korut jostain :D


 6. Marianne, 11.12.2010 klo 22.47

  Pitkälle jälkikäteen kommentoin, mutta nuo tähtikorvikset on vaan niin nätit :)

  Yritin vääntää itse samanlaisia, mutta huonommalla tuloksella. Olet saanut nuo niin täsmällisiksi ja kauniiksi, että en yksinkertaisesti ymmärrä miten se tapahtuu. Omassa tähdessäni sakaroiden juuret menevät hieman lomittain ja silti ylempien sakaroiden kärjet riippuvat vähän.

  Luulin, ett√§ keskusrenkaita pienent√§m√§ll√§ t√§hti ei n√§ytt√§isi niin ”masentuneelta” (k√§rjet alasp√§in), mutta en silti saa niit√§ sojottamaan noin kauniisti! Muuten hyv√§ t√§hti minultakin, mutta tiiviimpi kuin sinun tekem√§si ja siten my√∂s v√§hemm√§n kaunis. Voi t√§t√§ turhautumista kun ei vain saa aikaan juuri sellaista kuin haluaisi! :) Kolmas yritys jo, muttei sek√§√§n maaliin asti. Enk√§ en√§√§ tied√§ mit√§ kokeilla.

  Tahtoisin niin saada aikaan samanlaiset, mutta olen umpikujassa. Jos joskus jaksat ja haluat niin valaise tyhmempää niiden lenkkikokojen suhteen.

  Ja jos joku vielä pähkäilee lenkkikokoja, niin mm. millisestä langasta saa kuvaa tiiviimmän tähden käyttämällä 3,5mm veiviä sakaroihin ja 5mm veiviä keskuslenkkeihin.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI