Pitkästä aikaa sormuksia

3. marraskuuta 2008 klo 18.25
Luokat: Korukivet, Sormukset

Joinakin päivinä ei varsinaisesti tarvitse miettiä, mitä töitä tekisi. Havahduin tänään huomaamaan, että kaupan puolella oli enää kolme (3!!!) sormusta. Siispä kaivoin esiin hopealankaa ja sormuspinnan ja ryhdyin sydän luopumisen tuskaa tulvillaan etsimään varastoistani niitä kaikkein salaperäisimpiä ja äänekkäimmin juttelevia pietersiittejä, jotka pääsisivät jatkamaan Lohikäärmeen aika -sormussarjaani.

Ja tällainen neljän sarja syntyi tänään:

Pietersite & silver rings

Tein myös muutamia muita sormuksia:

Gemstone & silver rings
Punaista akaattia, ametistia, vuorkristallia ja ihanan hohtava labradoriittinappi.

Noiden kahdeksan sormuksen j√§lkeen 0,8 mm:n pehme√§ hopealanka sitten loppuikin, eiv√§tk√§ minun sormenp√§√§nik√§√§n suoraan sanottuna olisi kest√§neet en√§√§ yht√§√§n sormusta t√§n√§√§n…

 

 

J√§tetty 6 kommenttia »

 1. Rajaton, 3.11.2008 klo 20.06

  hmmm-m Pitääkö sormiaisten tekoon olla pehmeää lankaa? jotenki olin kuvitellut (en siis todellakaan lukenut tms. :D) että pikemmin kovaa kuin pehmeää ^^;;


 2. Outi, 3.11.2008 klo 20.17

  No tämän mallin sormukset on ainakin tehtävä pehmeästä Рei puolikovaa saa tuohon muotoon ehjin sormin millään ;) Kyllä se lanka sitten rummutuksen aikana kovettuu jonkun verran.


 3. Simavi, 6.11.2008 klo 19.22

  Kauniita sormuksia ja upean siistiä jälkeä! Kauniita kiviä


 4. Tellervo, 2.3.2009 klo 18.56

  Miten teet sormuksessa olevan helmen ympäri tuon kiepautuksen? Onko se samaa (siis ilman että se on katkaistu) lankaa kuin tuo joka menee kokonaan sormen ympäri?


 5. Hilu, 23.6.2010 klo 20.36

  heips!

  Olisin kovin kovin kiinnostunut oppimaan sormusten tekoa, mutten ole löytänyt mistään ohjeita. Joten ajattelin tiedustella, että osaisitko neuvoa mistä löytäisin ohjeet? Jos osaat neuvoa, niin olisiko liikaa vaivaa vastata tuohon sähköpostiin? Kiitoksia jo etukäteen :)

  Ja vielä mainitakseni, niin kovin olen ikävöinyt päivityksiä :) Joka aamu pitää käydä kurkkimassa olisiko tullut uusia juttuja :) Toivon mukaan olette jo tervehtyneet ja pääset piakkoin taas helmien pariin :)

  terkuin: Hilu


 6. Marika, 26.10.2010 klo 8.49

  Moikka.

  Mistä löytyisi tälläisen sormuksen ohje?


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI