Syysloman jälkeen

18. syyskuuta 2008 klo 22.46
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Ostokset

N√§in syysloman j√§lkeen olen taas yritt√§nyt viritt√§yty√§ koruiluun. Tuntuu, ettei t√§ll√§ viikolla ole syntynyt niin paljon uutta kuin olisi pit√§nyt synty√§, mutta hiljaa hyv√§ tulee…

Olen purkanut tilaustyöjonoa, mistä tuloksena nämä kaksi korua:

Custom made pearl necklace
Asiakkaan susirum persoonallisista isoista violeteista makeanvedenhelmistä ja kolmenlaisista pienemmistä helmistä tehty kaulakoru.

rosary
Montako rukousnauhaa on kuvassa? Yksi? Ei, vaan kaksi: ensimm√§inen koskaan tekem√§ni ja samoin viimeinen… Lupauduin tekem√§√§n t√§m√§n tilausty√∂n√§, enk√§ etuk√§teen aavistanut, miten isot√∂inen koru lopulta olisi. Puh. Onneksi se on nyt tehty. Materiaaleiltaan luultavasti kallein tekem√§ni koru, eik√§ painossakaan ole moittimista – koru nimitt√§in painaa noin 65 grammaa!

Purin kaksi vanhempaa korua ja käytin niiden ketjuosat uudelleen. Sain aikaan kaksi korua, jotka molemmat ovat selvästi kauniimpia kuin edeltäjänsä.

Ensilumi
Tämä koru sai nimekseen Ensilumi, sillä tuo savukvartsilehti yhdistettynä puhtaanvalkoisiin makeanvedenhelmiin sai minut ajattelemaan sitä, miten uskomattoman valkoista on ensilumi, joka sataa rapaisen ja loskaisen maiseman päälle.

Koralliriutalla
Koralliriutalla-koru puolestaan on tehty ihanista valtamerijaspiksista, joiden värit ja kuviot jaksavat lumota minut kerran toisensa jälkeen.

Bali silver and Swarovski crystal earrings
Syksyn lehdet -korvakoruja tein kolme erilaista paria. Tässä parissa olen käyttänyt 8 mm:n pyöreitä Swarovskin peridot satin -kristalleja.

Crystal quartz earrings
Fasettihiottuja vuorikristalleja korvakoruissa, jotka muistuttavat minusta jollakin tavalla putoavia vesipisaroita.

Viimeiseksi kuva aarteista, jotka posti toi tiistaina: ihania isoja fasettihiottuja ruusukvartsi- ja savukvartsipisaroita!

Smoky and rose quartz drops

 

 

J√§tetty 5 kommenttia »

 1. Stello, 19.9.2008 klo 0.14

  Kaunis ruusukko (joka ei tosin ole koru).


 2. Outi, 19.9.2008 klo 0.19

  Kiitos :) No, ehkä se ei teknisesti ottaen ole koru, mutta kyllä se silti kaikki korun tuntomerkit täyttää ;)


 3. Sari, 22.9.2008 klo 10.09

  *Reps* kohdassa asiakkaan susirum…


 4. Tiina, 28.11.2011 klo 21.13

  Moi!
  Voi sun kanssas; m√§ joudun saman rukousnauhaty√∂n eteen kun tuttu oli n√§hny t√§n sun ty√∂s ja sano et M√Ą HALUUUUUUN TOLLASEN! ;) Eip√§ siin√§, kaunishan se kyll√§ on…
  Miten monta helmeä tarvitaan??
  Miten yhdistit hopealangat renkaina toisiinsa?


 5. Outi, 28.11.2011 klo 21.28

  En kuollakseni muista, tästä on jo kolme vuotta :D Rukousnauhan rakenne löytyy kyllä googlaamalla. Noissa on helmien molemmin puolin sellaiset avattavat napakat silmukat, joilla noi on yhdistetty toisiinsa.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI