mainostusta

25. toukokuuta 2005 klo 22.48
Luokat: Ostokset

Mainostanpa täällä, kun foorumilla ei saa. Kaikille nettishoppailijoille tiedoksi, että tässä paikassa on erittäin edullisia Swarovskin kristallihelmiä, joita olisi suorastaan rikollista olla ostamatta.

Köh..

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

  1. Marja, 31.5.2005 klo 18.54

    Olipa mahtavat valikoimat!!! Mieli tekisi tilata, mutta nuo tulli- ja toimitusmaksut hieman mietityttävät. Millaiset maksut jouduit tilauksestasi maksamaan? Entä miten muuten toiminta tullin kanssa menee, pitääkö paketti hakea sieltä?


  2. Outi, 31.5.2005 klo 19.00

    Postikulut tuolla ovat sangen alhaiset, viiden dollarin kieppeillä. Mun koko tilauksen arvo postikuluineen oli vajaa 42 dollaria, joten onneksi ei tarvinnut murehtia tulleista :) Toimituskin oli suhteellisen nopeaa, tilaus tuli tänään varhain aamulla ovelle kannettuna.


  3. Marja, 1.6.2005 klo 8.54

    Kiitokset tiedoista, taidanpa laittaa tilauksen menemään!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI