Tehtyä ja ostettua

12. kesäkuuta 2008 klo 15.32
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Ostokset, Rannekorut, Swarovski

Kaiken flunssan ja väsymyksen keskellä näkyy vierähtäneen mitä melkoisin tovi edellisestä merkinnästä. Pahoittelut! Tässä tulee kuvapläjäys viimeaikaisista koruista ja hankinnoista:

Keskiyön tulet
Keskiyön tulet

Oli pakko päästä kokeilemaan taas yhtä Eni Okenin tutorialia. Tuo kapussiriipus onnistui ensimmäiseksi yritykseksi ihan kivasti, mutta pahuksen kova työ siinä on. Veikkaisin, että tuon riipuksen tekeminen vei kaiken kaikkiaan reilut kolme tuntia.

Sirius (kupari)
Sirius (kupari)

Sirius-sarjaa tein neljä erilaista korua, kaikki samalla reseptillä mutta hieman helmien väriä vaihtamalla. Niistä tuli ihania keveitä kesäkoruja vaikka itse sanonkin. Black swan -kiviä, fasettihiottuja vuorikristallikukkia ja Swarovskin helmiä hopeaketjuun kiinnitettynä.

Ennen iltaa

Ennen iltaa on taas niitä koruja, jotka eivät kuvassa näytä oikeastaan miltään. Tämä kaulakoru on luonnossa minusta todella ihastuttava. Violetit makeanvedenhelmet ovat saaneet seurakseen hopeaa ja Jet-sävyisiä Swarovskin kristalleja. Jos vaatekaapistani löytyisi jotain vähänkään violettia, tämä kullanmuru jäisi varmaan minulle itselleni.

Ruoste (rannekoru)

Ruoste (kaulakoru)

Ruoste-setti kuuluu sarjaan ”happy accidents”. Onnistuin poimimaan materiaalit, jotka istuivat yhteen ihan t√§ydellisesti. Olin jo alkanut ajatella, etten ikin√§ keksisi mit√§√§n k√§ytt√∂√§ Maroon-s√§vyisille Swarovskin helmille – ne kun ovat mielest√§ni melko hirve√§n v√§risi√§, paitsi nyt vihdoin oikeaan seuraan p√§√§stess√§√§n.

Fancy jasper stretch bracelet

Viimeisenä onkin ostettu eikä itse tehty koru. Ostin kuvan muhkean Fancy jasper -rannekorun Fire Mountain Gemsiltä naurettavaan alle viiden dollarin hintaan ja olen aivan ihastuksissani. Kivet ovat todella kauniita ja koru on mukava ranteessa. Pujottelin sen tosin itse uusiksi joustolankaan, sillä alkuperäinen koru oli hieman liian suuri. Jätin siitä yhden kiven pois ja nyt se on täydellinen.

 

 

J√§tetty 9 kommenttia »

 1. Sukkajalka eli EilaP, 12.6.2008 klo 20.00

  Moi, mistä tuota ihanaa ohutta hopeaketjua voi ostaa? Ulkomailta en halua tilata, myytkö tarvittaessa minulle kaulakoruun materiaaliksi.


 2. Stello, 12.6.2008 klo 21.37

  Ruoste-setti on todella kaunis, ja niin on tuo ostettu korukin! Siis mitka VARIT!! Ooh.. :O~~~ *kuolaa*


 3. inkku, 13.6.2008 klo 7.52

  Keskiyön tulet on upea ilmestys. :)


 4. merikukka, 13.6.2008 klo 8.33

  Tykkäsin Siriuksesta ja Ruosteesta. Ihanat sävyt.


 5. Tiina, 13.6.2008 klo 10.18

  Ihastelin näitä aiemmin myytävien puolella. Tykkään Sirius-sarjasta, sen keveys ja kauniit sävyt hurmaavat!

  Fancy Jasper-rannekoru on mahtava ilmestys, todella kauniita kiviä :)


 6. Outi, 15.6.2008 klo 12.25

  Kiitos :)

  Sukkajalka, ostin omani eBaysta, mutta esim. Gemshow-onlinelta saa myös. En tiedä saako suomalaisista liikkeistä, mutta kannattaa kysyä. Mulla ei valitettavasti ole niin paljon, että myytäväksi asti riittäisi :/


 7. Sukkajalka, 16.6.2008 klo 14.05

  Sopiiko sitten että välitän yhden kyselyn sinulle? Tyttäreni tuttava haluaisi hää- ja karonkkakorut ja tämä hopeaketju näyttäisi olevan sitä mitä hän toivoo.
  Kiitos Outi kuitenkin vastauksesta. Koru on todella upea.
  K√§yn kuolaamassa eBayn tai Gemshown sivuilla, josko jossain vaiheessa tilaisin sielt√§…


 8. Jenni, 28.10.2008 klo 18.23

  Hei,

  Minua kiinnostaisi nuo kimppatilaukset, joista aina välillä puhutte. Kuinka sellaisiin pääsisi mukaan?

  Esim. tuota ohutta ketjua haluaisin tilata, mutta Gemshow:n postikulut ovat melko suuret yhden tuotteen tilaamiseen ja olin juuri tehnyt yhden tilauksen rapakon taa, kun näin nuo ohuesta ketjusta tehdyt korut ja ihastuin niihin!

  Olen n. vuoden verran n√§perrellyt hopean ja helmien parissa ja n√§lk√§ kasvaa sy√∂dess√§…


 9. Outi, 28.10.2008 klo 18.34

  Jenni, Helmetin foorumilla kimppatilauksia järjestetään suht säännöllisesti. Osaan pääsee mukaan olemalla nopea, osassa järjestäjät arpovat osallistujat mukaan haluavista.

  Gemshow-onlinella tilaukset tulevat ilman postikuluja, jos tilaussumma on yli $25 Рeli postikulujensa puolesta se on kyllä melkeinpä yksi edullisimpia paikkoja materiaalien tilaamiseen :) Siellä ei siis pidä valita postitustavaksi mitään kansainvälistä tms. postitusta, vaan se perusvaihtoehto, jolla yli $25:n tilaukset toimitetaan ilmaiseksi Рse koskee nykyään myös ulkomaan tilauksia.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI