Hiljaiseloa remontin keskellä

30. toukokuuta 2008 klo 8.07
Luokat: Kaulakorut, Korvakorut, Rannekorut

Remontin keskellä on näemmä tullut vietettyä hyvä tovi hiljaiseloa. Sinä aikana on kyllä syntynyt koruja, mutta enimmäkseen viime aikojen korutuotanto on ollut peruskauraa, joka on täällä blogin puolella esitelty moneen kertaan.

Onnistuneimpia koruja viime aikoina on ollut ametisteista ja hopeasta syntynyt Matka ajan halki. Kuva ei ole erityisen mairitteleva, mutta itse korusta tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Se myös katosi kaupasta samana päivänä, kun sen sinne sain laitettua, joten siitä piti joku toinenkin :)

Matka ajan halki

Meritähti syntyi tilaustyönä. Siinä on savukvartsia ja vuorikristalleja solmittuna mustaan puuvillanyöriin. Korun kruunaa ihana Karen Hill Tribe -hopeariipus:

Meritähti

Toiveita on peruskauraa, mutta pidin korusta kovasti. Onnistuin kerrankin l√∂yt√§m√§√§n sievi√§ harmaita makeanvedenhelmi√§, joissa oli per√§ti hyv√§ kiiltokin. Kuvassa se ei kyll√§ juuri n√§y…

Toiveita

Olin jo ehtinyt unohtaa omistavani litteitä natural silver quartz -ovaaleja! Kun silmäni äkkäsivät ne tuolta lokerikkojen kätköistä, päätin vihdoin ottaa ne käyttöön. Larvikiitin ja hopean kanssa niistä syntyi hillityn värinen mutta kiva rannekoru Hopeapilvet:

Hopeapilvet

Jos minulla jokin kivilaji suurin piirtein homehtuu lokerikossa käyttämättä, se on sodaliitti. En kerta kaikkiaan tahdo osata käyttää sitä mihinkään. Urheasti ponnistellen sain siitä kuitenkin tehtyä korvakorut:

Denim

Kristallirumpu-korvakorujen Karen Hill Tribe -charmit ovat myös lojuneet pitkään varastossani, kun en ole keksinyt, mitä niistä tekisin. Lopulta ne valitsivat kaverikseen purple velvet -kristallit ja muotoutuivat korvakoruiksi:

Kristallirumpu

Kuten näette, en siis ole ihan vain pyöritellyt peukaloitani odottaessani uuden keittiön valmistumista. Nyt keittiössä hääräilee vihdoin kalusteiden asentaja, joten ehkäpä remontti on ensi viikolla ohi. Yay!

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. pia, 30.5.2008 klo 11.51

  Kivoja koruja. Pidän erityisesti Meritähti-kaulakorusta.


 2. Siru, 30.5.2008 klo 13.50

  Sodaliitti on kaunis kivi, kuten huomaat! Matka ajan halki menee ilman muuta all time favourites -osastolle!


 3. Arja, 30.5.2008 klo 13.59

  Kaunis tuo Matka ajan halki. Mistä olet ostanut siinä olevaa hopeaketjua. Samoin korussa Puu yksin metsässään hopeaketju kiinnostaa. Mitkä muuten ovat ketjujen strategiset mitat Рeli kuinka paksuja?

  Ihanat sivut sinulla kaikenkaikkiaan! Monet vinkit olen saanut eli kiitos niistä.


 4. Hämis, 30.5.2008 klo 22.30

  En yhtään ihmettele, että tuo matka ajan halki teki nopeasti kauppansa, sommittelu on todella onnistunut.


 5. inkku, 31.5.2008 klo 7.16

  Ihana Matka ja myös tuo tilauskoru.


 6. Outi, 31.5.2008 klo 10.02

  Kiitos, kamut! :D Saan harvoin aikaan selkeästi epäsymmetrisiä koruja, mutta tuossa ametistikorussa se epäsymmetrisyys onnistui kivasti :)

  Arja, Matka ajan halki -korun hopeaketju on ostettu Brightlings Beadsilta (3 mm curb chain). Sen silmukat ovat kooltaan 3 x 5 mm. Puut yksin metsässään -korussa käytin INM Crystalilta ostettua valmista lukollista ranneketjua, luulisin että se oli tällainen mutta siitä on jo varmaan vuosi kun ostin sen, joten en ole sataprosenttisen varma :)


 7. Inka, 31.5.2008 klo 10.40

  Jos tämä on hiljaiseloa, niin mitä tapahtuu, kun hiljaiselo loppuu :O ? Varsin elegantteja nämä uutukaiset, erityismaininnat kovasti kehutun Matka ajan halki -korun epäsymmetrialle ja Hopeapilville.


 8. Pauliina, 2.6.2008 klo 16.14

  Matka ajan halki- ep√§symmetria on juuri se syy miksi ostin korun!Outi, tee joskus kaulakoru josta sanoisit ett√§ se on ruman kaunis, niin yrit√§n saada sen heti itselleni!Haluaisin kovasti VILLIN korun, mutta sellaisen KARUN villin!Tykk√§sin kovasti rannekorusta, joka oli kaupassasi joku aika sitten, nimelt√§√§n Ocean roar, siin√§ oli jotain sellaista…kuin kalliota ja tyrsky√§v√§√§ merta…


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI