Vaivaistalosta, päivää

16. toukokuuta 2008 klo 10.33
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Pakon sanelemana olen tehnyt viime aikoina lähinnä melko yksinkertaisia koruja. Olen jo yli kolme viikkoa kärsinyt ristiselän särystä, joka eilen huipentui korventavaan iskiassärkyyn. Kipu säteili pepun yläpuolelta alas vasempaan pohkeeseen, enkä pystynyt istumaan paikoillani hetkeä pitempään. Lopulta makasin olohuoneen lattialla jalat tuolilla C.S.I. Miamia katsoen, kun missään muussa asennossa ei ollut hyvä olla.

Hieman työläämpää koruosastoa edustavat tällä kertaa kaksi fancy jasper -kapussiriipusta, jotka tein käydessäni vanhempieni luona joulukuussa. Unohdin valmiit riipukset ihan täysin ja ilahduin suuresti löytäessäni ne eilen. Kivet ovat kooltaan 25 x 18 mm, ja ne on kierretty neliskulmaiseen hopealankaan.

Fancy jasper cabochon pendant
Maa ilmasta

Fancy jasper cabochon pendant
Kaukainen planeetta

Pid√§n kapussiriipusten tekemisest√§, mutta suoraan sanottuna inhoan ripustuslenkin tekemist√§ ja lankojen ”p√§√§ttely√§”. Muutama spiraali olisi viel√§ ihan ok, mutta kun noita langanp√§it√§ j√§√§ kieputettavaksi ihan liikaa… No, lopputulos on tietysti siev√§n koristeellinen, kun jaksaa v√§kert√§√§.

Eilen kaivoin NERIK-laatikostani 30 mm:n fancy jasper -kolikot, joita olen s√§√§stellyt pitk√§√§n ja hartaasti. Uhrasin niist√§ nelj√§ yksinkertaisiksi riipuksiksi, joista kaksi esittelen t√§ss√§ – loput n√§kee halutessaan kaupan puolella. N√§m√§ riipukset ovat sellaisia, joita voisin kuvitella k√§ytt√§v√§ni paljon itsekin – siksip√§ s√§√§stinkin yhden ihanan kiven itselleni…

Fancy jasper pendant

Fancy jasper pendant

Tornin neito -korussa on Botswanan akaattia, hopeaa / Balin hopeaa sekä Swarovskin helmiä. Ostin ensimmäistä kertaa koruiluvuosieni aikana tuollaisia pieniä ihan sileitä kalotteja, joihin ihastuin nähtyäni niitä Porkkanan blogissa. Nyt harmittelen, kun en tajunnut tilata niitä kerralla tarpeeksi isoa määrää!

Botswana agate & Swarovski pearl bracelet

Lopuksi vielä ainakin omasta mielestäni ihanat Patakuningatar-korvakorut. Niissäkin on jotain ensimmäistä kertaa ostettua: nimittäin tuollaiset kivikoristeiset korvakoruaihiot:

Gemstone & Bali silver earrings

Lopuksi vielä kuva uskomattoman ihanasta yllätyslahjasta, jonka posti toi minulle eilen:

My precioussss....

Kiitos, kiitos, inkku-rakas!!!

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Mags, 16.5.2008 klo 12.25

  Kulmikas spiraali on kiva ja patakuningatar-korvikset ottaisin milloin vaan – samoin nuo aarteet ;-D


 2. Outi, 16.5.2008 klo 21.07

  Kiitos! Nuo aarteet NERIK-laatikko nielaisi ennen kuin olin kunnolla ehtinyt niit√§ edes tarkastella. K√§yn parhaillaan neuvotteluja sen kanssa siit√§, luovuttaisiko se edes jonkun noista ihanuuksista k√§ytt√∂√∂ni…


 3. Piki, 21.5.2008 klo 15.39

  Hei Outi.

  Toivottavasti selkäongelmasi on jo parempi. Minulla oli myös noin neljä vuotta selkäsärkyä, helvetillistä sellaista, jos saa sanoa. Lopulta apu löytyi kansanparantajan avulla. Nilkat olivat pois paikaltaan. Uskomatonta mutta totta.
  Sun kipupisteet kuulostavat ihan samalta kuin minulla silloin.

  Ja nuo Botswanat ne vain ihastuttavat aina uudelleen. Sivuillasi on mukava käydä inspiroitumassa.

  Piki


 4. Porkkana, 25.5.2008 klo 8.49

  ….vaivaistalon sivuosastolta p√§iv√§√§. :D ….hartiat ja niska niin jumissa ett√§ tuntuu kuin joku vet√§is olkap√§ist√§ koko ajan taaksep√§in. k√§det v√§syy ja s√§rkee hetkess√§ jos yritt√§√§ koruja v√§√§nt√§√§ ….mutta ….siis asiaan ….sit√§ vaan tulin sanomaan ett√§ nuo patakuningatar korvikset ….kyll√§ tykk√§√§n *ny√∂kyttelee* ….ja jotenkin arvasin ett√§ repsahdat noihin plain capseihin. ….ne on siis jotenkin niin tyylikk√§√§n yksinkertaisen ihania, ett√§ niit√§ tekis mieli tunkea joka koruun ….minunkin oli pakko tilata reilusti lis√§√§. :D ….tosin huomasin, ett√§ jos niit√§ k√§ytt√§√§ korussa ihan hulvattomasti ….niin homma karkaa k√§sist√§ ….ja korusta tulee yli y√∂k. ….mulle meinaan k√§vi niin yhden mvhelmikorun kanssa. ….se n√§ytt√§√§ nyt sellaselta, ett√§ en voi muuta kommentoida (taas) kuin ett√§ ’mit√§ m√§ oikein ajattelin….!’ :S :D


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI