paljaan jalan ”sandaalit”

24. toukokuuta 2005 klo 19.35
Luokat: Lasihelmet

Tulipa sitten kokeiltua tällaistakin, kun joku moisia kaipaili. Nämä eivät tosin ole juuri samanlaiset, joita toiseen blogiini kommentin jättänyt kaipaili. Vaan ehkä näistäkin joku kiinnostuu.

 

 

J√§tetty 5 kommenttia »

 1. ElinaA, 24.5.2005 klo 21.59

  Tätä olen odottanut. :)
  Tuntuuko se miten toimivalle? Hiertääkö varpaasta? Eihän katkea? Mitä tommosen hinnaksi tulee?


 2. Outi, 24.5.2005 klo 22.06

  √Ė√∂√∂… nuo helmet tuntuvat kyll√§ v√§h√§n varpaan alla k√§velless√§, eiv√§t kyll√§ mitenk√§√§n ilke√§sti minusta. Hiert√§misest√§ en viel√§ tied√§, kun en ole juurikaan k√§vellyt ymp√§riins√§ tuollaisten kanssa.

  Katkeaminen… hyv√§ kysymys. K√§ytin ihan tavallista nymoa, jota ainakaan min√§ en saa kiskomalla katkeamaan en sitten mill√§√§n. Tokihan lanka tuossa joutuu v√§h√§n kovemmalle koetukselle kuin vaikkapa rannekorussa, mutta en sitten tied√§ sen tarkemmin. K√§yt√∂ss√§h√§n sen kai sitten n√§kee, kylv√§√§k√∂ noiden kanssa helmi√§ ymp√§riins√§ :)

  Hinnaksi tulee varmaankin 15-16 euroa pari tms, vähän materiaaleista riippuen. En ole ehtinyt ajatella :D


 3. Tiina, 25.5.2005 klo 13.19

  Nam. Oletko miss√§√§n vaiheessa harkinnut sellaisen v√§h√§n egyptil√§istyylisen helmitopin tai yl√§osan tekemist√§? (Sellaisen, jonka alle tulisi tietysti julkisissa tiloissa joku ohut harsotoppi…)

  Jos joskus harkitset, voisin vaikka tilata sellaisen…;-)


 4. Anna, 25.5.2005 klo 14.26

  Tosi kivan n√§k√∂iset. Ehk√§ jopa kauniimpi mit√§ siin√§ "alkuper√§isessÔŅĹ" linkiss√§. :) Nyt vain odottelemaan l√§mpimi√§ kes√§kelej√§ ja ei tuulis.


 5. Mervi, 2.6.2005 klo 14.27

  Vinkeä idea. Kuinka paljon toi joustaa ja mimmosta lankaa/siimaa käytit?


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI