Life basics

18. helmikuuta 2008 klo 18.46
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Swarovski

Ostin jo syksyllä hopealevyä, mutta se on tähän asti pölyttynyt varastossa, kun ei minulla ole ollut oikein välineitä sen työstämiseen. Viikonloppuna ostin vihdoinkin Dremelin halpakopion hionta- ja kiillotussarjoineen, joten nyt alkaa levyn työstämisen opettelu! Viimeistelin joskus ajat sitten sahaamani levynpalaset naputtelemalla niihin punsseleilla sanat (ärh, että se osaakin olla vaikeaa!!!), hiomalla ne paremmin ja kiillottamalla ne sitten.

Sanon ihan ensimmäiseksi, että minusta nämä korut ovat selkeästi harjoitustöitä. Jokaisessa laatassa näen paranneltavaa, mutta kaiken kaikkiaan koruista tuli kuitenkin ihan sievät. Laitoin ne myyntiin, mutta huomioin hinnassa sen, etten ole levytyöskentelyyni täysin tyytyväinen.

Life basics: Trust

Life basics: Dream

Life basics: Live

Life basics: Hope

Pakko on myös sanoa, että näitä koruja ei olisi ikinä syntynyt ilman Sister Blissin neuvoja. Suuret kiitokset opastajalle!

Kara »

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. Sister Bliss, 18.2.2008 klo 18.59

  On ne kyllä hienostuneita!

  Avustamme molemmin puolin ;) Ole hyvä vain!


 2. inkku, 18.2.2008 klo 19.35

  Tykkään ja. :)


 3. Julia, 20.2.2008 klo 14.10

  Minä myös! :)


 4. Saara, 21.2.2008 klo 9.04

  Kauneimpia. !!!


 5. Outi, 22.2.2008 klo 23.37

  Kiitos :) Kyllä noissa oma työnsä on, vaikka jälki olisi vain välttävääkin! Mutta harjoitus tekee mestarin, joten pitänee jatkaa puuhastelua :)


 6. Johanna, 25.3.2008 klo 22.17

  Eksyin blogiisi surffailemaan, j√§ t√§ytyy todeta ett√§ teet kyll√§ kauniita koruja! Itsekin olen aika paljon ty√∂st√§nyt hopealevy√§ erilaisissa t√∂iss√§, ja vinkkin√§ voin kertoa, ett√§ tuollaiset suoriksi j√§√§v√§t palaset kannattaa sahata (hyvin hienohampaisella lehtisahalla), niin levysaksista j√§√§neet ”taipumat” eiv√§t j√§√§ reunoihin n√§kym√§√§n. :) Niit√§h√§n on tunnetusti todella vaikea suoristaa…


 7. Outi, 25.3.2008 klo 23.30

  Kiitos, Johanna :) Noiden ensimmäisten jälkeen älysin kevyesti vasaroida ne kulmat, ettei niissä näkyisi noita pieniä taipumia. Mulla ei ole oikein välineitä sahaukseen Рsaha kyllä löytyy, mutta ei mitään kelvollista sahauspöytää :/


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI