kaunotar

24. toukokuuta 2005 klo 9.58
Luokat: Korukivet, Rannekorut

Päätin vihdoin käyttää pitkään säästelemääni sateenkaarifluoriittia johonkin. Tämä korukivi esiintyy luonnossa monivärisenä, ja nuo 6 mm pyöreät helmet ovat minusta todella kauniita. Tuntui väärältä edes ajatella niiden yhdistämistä johonkin muihin helmiin, joten lopputulos jäi sangen pelkistetyksi Рmutta pidän tuloksesta kovasti. Sääli vain, että tästä korusta tuskin äkkiseltään kukaan haluaa maksaa pyytämääni hintaa, mutta nuo helmet ovat sen verran arvokkaita, ettei tuosta kaunottaresta viitsi ihan pilkkahinnalla luopua.

 

 

J√§tetty yksi kommentti »

  1. Stello, 26.5.2005 klo 7.23

    Yksinkertainen on kaunista – kuten tuo koru =)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI