Vaivainen.

3. helmikuuta 2008 klo 16.26
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Swarovski

Tunnollinen yrittäjä sairastaa viikonloppuna. Heräsin aamulla vain todetakseni, että niskaa ja hartioita särki niin hirveästi, etten meinannut saada päätä ylös tyynystä. Siinä ei ollut kuulkaas itku kaukana, varsinkaan kun olin suunnitellut tälle päivälle kaikenlaista kivaa puuhaa. Elefantin annos Buranaa, yksi kuuma suihku ja kerros Mobilatia myöhemmin tilanne on hieman parempi, mutta edelleenkin särky pitää minulle seuraa.

On pakko hyväksyä se, ettei tänään voi tehdä kovin paljon. Televisiosta ei näin päiväsaikaan tule oikein mitään mielenkiintoista, mutta onneksi kannettava pitää minulle seuraa sohvalla. Jos vielä huomennakin on niska ja hartiat kipeät, pidän ihan suosiolla sairaslomaa Рmikäli olen jotain oppinut lyhyen yrittäjyyteni aikana niin sen, että hartiasäryssä ei tehdä töitä, piste.

Perjantaina valmistui vain pienehköjä juttuja: muutamia korvakorupareja ja riipus.

Labradorite earrings
Ihanat labradoriittinapit papuketjussa. Huomatkaa, että kerrankin labradoriitin jumalat olivat suopeita kuvaushetkellä!

Swarovski crystal earrings
Kaksiväriset kristallikorvakorut. Näistä tuli veikeät.

Smoky quartz & silver earrings
Näistä pitkähköistä korvakoruista tuli jotenkin kuninkaalliset, mutta en tiedä mikä sen vaikutelman tekee. Hopeaa ja litteät savukvartsibrioletit.

Bali bead necklace
Yksinkertainen kaulakoru nahkanauhasta, hopeasta ja Balin helmestä. Kyseinen helmi on suurin Balin helmi, mitä olen tähän mennessä käyttänyt: melkein kaksisenttinen. Se näyttää todella hyvältä mustassa nahkanauhassa, vaikka itse sanonkin.

 

 

J√§tetty 6 kommenttia »

 1. Helmiliina, 4.2.2008 klo 14.45

  Aah.. labradoriittikorvikset on niin suloiset!! .. :)
  ja oi .. mikä välke ..

  .. toivottavasti pääset niistä säryistä eroon nopsaan.. ne on kurjia juttuja ..


 2. Tiia, 4.2.2008 klo 23.36

  Mahtaiskohan esim. spiraaliosien kaveriksi olla jotain samantyyppisiä kaulakorunosia? Nimim. jatkuvasti kivoja korvis/kaulakorusettejä metsästämässä :)


 3. Tiia, 4.2.2008 klo 23.36

  (Niinku noin yleisesti olemassa edes, oli tarkoitukseni kysyä)


 4. Porkkana, 7.2.2008 klo 9.28

  *auts* ….toivottavasti s√§rky hellitt√§√§. ….kumminkin ….olet siin√§ onnellissa asemassa, ett√§ A) et ole opettanut asiakkaillesi ett√§ olet k√§ytett√§viss√§ 24h (min√§ olen…. ja ty√∂h√∂n liittyv√§t puhelut, meilit, yms on ihan normaaleja iltaisin ja viikonloppuisin) ….ja B) olet fiksu ja ymm√§rr√§t pit√§√§ sairaslomaa tai ainakin jonkunlaista taukoa kun tilanne niin vaatii.
  …nimimerkill√§ ”been there, done that” voin kertoa ett√§ hoitamattomasta niska/hartia jumituksesta seuraa esim. kasvojen ja k√§sien puutumista ja pahimillaan hermos√§rky√§ (joka minulla viimeksi kesti about kaksi viikkoa ja tuntuu samalta kuin olisit jonkun voodoo nukke ja sinua pistelt√§is eri osiin kasvoja ja kaulaa).

  ….kauniita t√∂it√§ olet taasen saanut aikaiseksi. nuo labrat on aika namusen n√§k√∂isi√§. : )

  ….tervehtymist√§ sinne….! : )


 5. Hanna, 9.2.2008 klo 17.48

  Toivottavasti toivut pian!
  ’Kuninkaalliset’ korvikset ovat todella kauniit!


 6. beadinggem, 10.2.2008 klo 15.03

  I love labradorite too – especially the flash of blue. It was Canada’s first discovered gemstone and there is a lovely Inuit legend about the Northern lights being trapped inside the stone until it was released by a warrior’s spear.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI