Cloudy blue

30. tammikuuta 2008 klo 18.16
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Sain toisenkin tekemistäni hopeasaviriipuksista käytettyä. Sekin halusi osaksi siroa ja suhteellisen yksinkertaista korua. Jotenkin ei tee mieli tunkea korua täyteen kaikkea mahdollista, kun kuitenkin haluan sen hopeasavesta vaivalla väkerretyn charmin olevan pääosassa! Se ihana puoli on näissä hopeasavijutuissa, että ainakin taatusti voi kokea korun olevan uniikki, sillä vaikka tekisin samalla tekniikalla lisää vastaavia riipuksia, niistä on luultavasti mahdotonta saada täysin samanlaisia kuin edellisistä.

Hopeasaven seurana korussa on larimar-sävyisiä villipitsiakaatteja, joita olen pitkään hautonut NERIK-laatikossa. Tässä on Cloudy blue:

Silver & gemstone necklace

Olen tehnyt muutaman harakan aarteen lisää, mutta esittelen niistä tällä kertaa vain yhden Рtämä korumalli kun on ehtinyt näkyä täällä blogissa jo N kertaa. Tämänkertainen koru pääsee näytille siksi, että onnistuin vihdoin käyttämään Swarovskin vintage rose -sävyisiä kristalleja, vaikka olin kovin pettynyt tuohon värisävyyn nähdessäni sitä luonnossa ensimmäistä kertaa. Se näytti kuvissa todella ihanalta mutta todellisuus oli mielestäni ihan muuta. No, oikeassa seurassa sekin näyttää mielestäni nyt sievältä! On tosin pakko todeta, että ottamassani kuvassa kristallit näyttävät enemmän violeteilta kuin mitä ne oikeasti ovat Рkuvassa on siis himpun verran liikaa sinistä.

Freshwater pearl, crystal & silver bracelet

Lopuksi vielä vihertävästä turkoosista (arvatenkin värjättyä howliittia, sillä se ei näytä kalkkiturkoosilta) tehdyt tilauskorvakorut, joista tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein kivat:

"Turquoise" earrings

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Tiina, 30.1.2008 klo 20.14

  Upea upea Cloudy Blue! Niitä koruja joissa on se kuuluisa jokin :)


 2. inkku, 31.1.2008 klo 9.12

  Vintage white iskee kympillä! Samoin kuin cloudy blue. :) Ja korvikset .. heh. Turkoosit korut on niin kauniita, mutta kun ei itse osaa pitää niitä.


 3. Outi, 31.1.2008 klo 10.57

  Kiitos :D


 4. tvillingar, 31.1.2008 klo 18.58

  Olen törsännyt pikku pennosiani kaupassasi jo jonkin verran, mutta näyttää siltä, että kokoelmaa pitää vielä täydentää ;) Todella kauniita!


 5. Sister Bliss, 1.2.2008 klo 14.36

  Mä tykkään ihan kamalasti niistä Vintage Rose- sävyisistä kristalleista :D
  Joten komea on tuo rannekoru!


 6. Nanso, 2.2.2008 klo 0.29

  Tuo hopeasavilaatta on kyllä aivan älyttömän kaunis. *huokaa*
  Voisin melkein mennä veikkaamaan, että nuo mv-helmet ovat niitä multa ostettuja.. :D


 7. Outi, 2.2.2008 klo 12.45

  Kiitos :D

  Nanso, niin ovatkin ;)


 8. Patina, 2.2.2008 klo 19.38

  Voi kun tuo hopeasaviriipuskoru on kyll√§ upea… tahtoisi my√∂s opetella saven k√§yt√∂n…*ihailee*


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI