Botswanan akaaattia

24. tammikuuta 2008 klo 9.47
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Ketjut, Korukivet, Rannekorut

…ja v√§h√§n muutakin. Mutta ensin Botswanan akaattia, johon alan pikku hiljaa rakastua. Onneksi sit√§ on tulossa pian lis√§√§!

Marion-kaulakoru onnistui oikeastaan ihan nappiin, sillä siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Botswanan akaattia (sekä normaalia että pinkkiä), makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Herkkää ja kaunista, ainakin minusta.

Marion

Marionin pariksi sopisi Рvaikkakaan en mitenkään tarkoituksella ollut tekemässä yhtenäistä settiä Рsamaten Botswanan akaatista ja makeanvedenhelmistä tehty Aura-rannekoru, jossa tosin on valkeiden helmien sijasta persikansävyisiä. Somisteena on pieni sydänkuvioinen laatta.

Aura (peach)

Aura-rannekoruja syntyi useampia; kahdessa käytin Botswanan akaattia ja tässä kolmannessa Brasilian kivettynyttä puuta. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta se on ihan samaa tavaraa kuin FMG:n wood agate.

Aura (caramel)

Koska olen vihdoin saanut sahattua itselleni renkaita, olen my√∂s tehnyt pitk√§st√§ aikaa v√§h√§n ”ketjuisampia” rannekoruja:

Labradorite bracelet
Fasettihiottuja labradoriitteja ja kahdenkokoisia hopearenkaita. Isommat olen juottanut umpeen.

Ocean jasper bracelet
Valtamerijaspista ja hopeaa. Tuo litteä ovaali oli mahdollisesti kaunein valtamerijaspis, mitä minun varastoistani löytyi.

 

 

J√§tetty 12 kommenttia »

 1. Patina, 24.1.2008 klo 19.15

  Oi kauneutta, tuota Marionia voisin katsella ja ihailla vaikka kuinka kauan… on se niin herk√§n kaunis… tykk√§√§n kympill√§!!! :)


 2. Tiina, 24.1.2008 klo 19.52

  Marion on tosiaankin herkkä ja kaunis koru. Rannekorut ovat kaikki upeita, eniten tykkään alimmaisesta, jossa on upea keskuskivi! :)


 3. Teeti, 24.1.2008 klo 20.35

  Tuo valtamerijaspisrannekoru on huikaisava.

  Olen itsekin valtamerijaspista ostanut useamman kerran, mutta (ainakin kuvan perusteella) mitään lähellekään noin kaunista en ole onnistunut hankkimaan.
  Mieleeni nousi kysymys: Montako nauhaa pitää keskimäärin ostaa, että löytää yhden kauniin ja virheettömän kiven?

  (Olen lukenut blogiasi säännöllisesti ja luulisin, ettei moista kannata laskea.)


 4. Outi, 25.1.2008 klo 10.09

  Kiitos :)

  Teeti, olen itse ostanut yhteensä ehkä 7-8 nauhaa, ja kyllä niistä useimmissa on ollut joitain tosi kauniita yksilöitä. Isommissa tietysti on enemmän hienoja kuvioita, koska niissä on enemmän tilaakin niille :) FireMountain Gemsin valtamerijaspikset ovat usein olleet lieviä pettymyksiä, HelmiQ:sta olen saanut joitain tosi hienoja yksilöitä.


 5. Saana, 25.1.2008 klo 15.46

  Hei! Ihania koruja taas! Itse en tee helmit√∂it√§ mutta t√§√§ll√§ on ihana k√§yd√§ ihastelemassa aikaansaannoksiasi. Helmet ja korusi ovat niin kauniita √ľ


 6. Teeti, 25.1.2008 klo 23.05

  Olen alkanut epäillä, ettei Gemmallin oseanjaspis ole lainkaan samaa kiveä. Ostamissani nauhoissa kaikkien kivien värisävy on valko-kellertävä-ruskea. Ei lainkaan sellainen kuin sinun moniväriset kaunottaresi.

  .


 7. Tuomi, 26.1.2008 klo 17.03

  Moikka, aloittelevana korun tekij√§n√§ kysyisin mink√§ paksuista hopea lankaa kannattaa k√§ytt√§√§ ja mik√§ on sinun suosikkisi. Onko suomessa muita netti kauppoja korujen suhteen kuin Villihelmi ja HelmiQ ? Ja mit√§ mielt√§ olet minun tekemist√§ ensimm√§isist√§ hopea koruista, n√§kyv√§t blogissani…


 8. Hanna, 27.1.2008 klo 20.44

  Onpa kaunista tuo Botswanan akaatti! Tosi kauniita koruja taas!


 9. Helmiliina, 28.1.2008 klo 14.12

  hei.. todella kauniita koruja!! .. tuo ylimmäinen kaulakoru on todella huikaisevan kaunis .. Terveiset etelän lämmöstä.. kauniita koruja sielläkin.. mutta minusta kauneimmat löytyy silti sinulta ja muilta helmiystäviltä.. Ihanaa siis palata kotiin! :)


 10. Outi, 30.1.2008 klo 18.26

  Teeti, kyll√§ se ihan hyvin voi olla silti valtamerijaspista. Siit√§ n√§kyy v√§lill√§ sellaisia paljon ”vaisumman” n√§k√∂isi√§ nauhoja, joissa on l√§hinn√§ sellaisia maanl√§heisi√§ s√§vyj√§. Joissain nauhoissa mit√§ olen ostanut FireMountain Gemsilt√§ on ollut nimenomaan sellaisia maanl√§heisi√§ v√§ris√§vyj√§.

  Tuomi, tuohon langanpaksuutta koskevaan kysymykseen on oikeastaan mahdotonta vastata – tarvittava lanka riippuu t√§ysin siit√§, mit√§ siit√§ haluaa tehd√§. Rannekoruihin 0.6 mm:n ja 0.8 mm:n puolikovaa lankaa, erilaisiin kieputteluihin 0.4 ja 0.3 mm:n pehme√§√§ lankaa, korvakorukoukkuihin 0.7 mm:n puolikovaa lankaa (tai sit√§ min√§ k√§yt√§n, en tied√§ muista), ketjujen punontaan yleens√§ 0.8, 1.0 tai 1.2 mm:n puolikovaa… ja niin edelleen.

  Sulla on kivan pirtsakoita koruja ainakin näin äkkiseltään tutustuen :o)

  Kiitos, Saana, Hanna ja Helmiliina :)


 11. Outi, 30.1.2008 klo 19.30

  Ai niin, unohtui!

  Tuomi, Suomesta löytyy kyllä enemmänkin helmikauppoja Рesimerkiksi Satuhelmi, Luxonia, Maarian korupaja, Helmitaulu, Helmikauppa NaNa jne. :)


 12. Maija, 25.2.2008 klo 23.45

  Todella, kaunis ja hillityn tyylikäs,minun makuni! Olen taas pitkästä aikaa käynyt ihailemassa taitajan sivuja!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI