Lisää varastontäydennystä

19. tammikuuta 2008 klo 15.42
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Hiihaa! Posti toi vihdoin myös lukon vastakappaleita, pieniä papukaijalukkoja ja pieniä Karen Hill Tribe -hopeacharmeja. Kaksi korusarjaa sai siis pitkän odottelun jälkeen jatkoa:

Freshwater pearl & silver bracelet
Magpie’s precious (amethyst)

Freshwater pearl & silver bracelet
Magpie’s precious (blue)

Thai silver charm earrings
Thai charms: plain hearts

Thai silver charm earrings
Thai charms: sun hearts

Muutamia tilaustöitäkin on päiviini mahtunut:

Swarovski pearl and silver necklace
Kaulakoru hopeasta ja Swarovskin helmistä

Rainbow onyx & silver bracelet
Rannekoru rainbow onyx -helmistä ja hopeasta

Yst√§vill√§ on tapana vitsailla, ett√§ minun kannattaisi palkata kaukoid√§st√§ halpaa ty√∂voimaa toteuttamaan korujani, niin saisin itse keskitty√§ ideointiin ja suunnitteluun. Tuollaisia kommentteja voi odottaa sellaisilta ihmisilt√§, jotka eiv√§t ole k√§sill√§tekij√∂it√§ – se korujen tekeminenh√§n on (useimmiten) ihanaa! Jos min√§ johonkin kaipaisin sit√§ halpaa ty√∂voimaa, niin korujen pakkaamiseen ja postittamiseen. Saan kyll√§ itse hoidettua tylsimm√§tkin rutiinihommat: sahaan renkaat, v√§√§ntelen ja viilaan monta metri√§ lankaa korvakorukoukuiksi jne., mutta pakkaaminen ja postilaatikolla ravaaminen on ihan rehellisesti tyls√§√§. El√§n toivossa, ett√§ naapuriin rakennettava vanhusten palvelutalo toisi l√§htev√§n postin laatikon l√§hemm√§s…

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Ammis, 19.1.2008 klo 16.36

  Kiitokset ihanasta ja inspiroivasta blogistasi, jota s√§√§nn√∂llisesti seuraan. Haluan my√∂nt√§√§ sinulle ’You make my day’ Awardin! :)


 2. Helmeilevä Helise, 19.1.2008 klo 18.07

  Oivoi… kuinka suloiset Aurinkosyd√§met!!! Ja sininen rannekoru on my√∂s tosi herkku, niin ihanan viilee!!! :)


 3. Taika, 19.1.2008 klo 18.19

  Lasket vaan jokaisen postireissun urheilun piikkiin. Ne on palaneita kaloreita kaikki.


 4. Outi, 19.1.2008 klo 18.28

  Kiitos, Ammis! Olen hyvin otettu :)

  Ja kiitokset Helisellekin! Taika on oikeassa siinä, että jokainen postilaatikkoreissu tietysti polttaa muutamia kaloreita (ei sinne ihan rehellisesti sanottuna kohtuuton matka ole, puoli kilometriä tai jotain, mutta tympii se silti ;)


 5. Nimril, 19.1.2008 klo 21.34

  Täällä yksi onnellinen postilähetyksen vastaanottaja. Nätisti ja hyvin osaat lähetyksesi pakata. Kiitos siis siitä että vastaaottaja saa myös muutakin mieltä lämmittävää kuin kauniin tilaamansa korun.

  Jos vaikka olisi vähemmän tylsää ainakin sen pakkausvaihe kun tiedät että vastaanottaja ilahtuu paitsi korustaan myös siitä paketista.


 6. Hanna, 20.1.2008 klo 20.56

  Nätit nuo hopearenkaat+charmit! Tyylikkäät Рkuten ovat pakkauksesikin, olen niitä alusta asti kehunut! Ja matkan varrella olet vaan petrannut!


 7. Outi, 22.1.2008 klo 17.08

  Nimril & Hanna Рtänään taas aloin tylsistyneenä pakata päivän tilauksia, mutta sitten muistin teidän jättämänne kommentit ja tulin hyvälle tuulelle. Kiitokset piristyksestä! Kyllä se kummasti teki siitä pakkaamisesta vähemmän tylsää kun muisti, että sitä vaivaa arvostetaan :)


 8. AnneKa, 22.1.2008 klo 19.54

  Valtavirtaan kuulun minäkin ja pidän noista Sun Hearts- korviksista. Swarovski helmi-kaulakoru on herkullisen värinen.
  Swarovskin helmissä on oma viehätyksensä, kun kukkaro ei aitojen pyöreiden helmien hintoja kestä:D.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI