”Kaikki” lopussa

9. tammikuuta 2008 klo 23.18
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Tuntuu, ett√§ koko korutuotanto on t√§ysin rampautunut, kun muutamat perustarvikkeet ovat lopussa. Kaikkein karuinta on luultavasti pienten Balin v√§lihelmien puute, sill√§ tarvitsen niit√§ melkein kaikkeen (tai silt√§ ainakin vaikuttaa…). Liian moni hopealankavahvuus on my√∂s lopussa, samoin lukon vastakappaleet ja 9 mm:n papukaijalukot. Ahristaa! Onneksi apu on jo tulossa – kaikkea muuta olen saanut tilattua paitsi hopealankaa, ja senkin tilaaminen on edess√§.

Viimeiset Balin välihelmeni söi tämä tilauskorusetti, joka tulee koristamaan nuorta neitosta vanhojenpäiväntansseissa:

purpleruby-setti

Uusin Sideways-koru on tehty mustasta onyxista, karneolista ja punaisesta lasista:

sideways-red01

Koru oli suorastaan pirullisen hankala kuvattava, joten kuvassa on nyt olosuhteiden pakosta myös kuvaajan räpylä.

Yksinkertaisia mutta nättejä kivirannekoruja on valmistunut kaksi:

pietersite-bali-r
Ihania pietersiittinappeja, sterlinghopeaa ja Balin hopeaa

feldspath
Feldspath-helmiä (joita Gemmall myy nimellä Silkworm jasper), sterlinghopeaa ja Balin hopeaa

Korvakoruja olisi esitellä enemmän kuin tarpeeksi, mutta päätin rajoittaa kuvatarjonnan tällä kertaa vain muutamaan korvakorupariin:

royal-amethyst
Ametisteja, Balin hopeaa, hopeaa. Näistä tuli todella ylellisen näköiset, vaikka itse sanonkin.

silvergrapes
Kevyet ja kivat korvakorut hopeasta ja Balin hopeasta

leah-purple
Hopeaa ja makeanvedenhelmiä

Kaikki loput korvakorut ovat esillä Flickr-galleriassani.

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Anne, 10.1.2008 klo 1.07

  Oiskohan tuossa feldspath nimessä kirjoitusvirhe? Eli kyseessä olisikin feldspar, joka on maasälpä suomeksi. Nuo helmet nimittäin voisivat ulkonäkönsä puolesta olla jotain kirjomaasälpä-tyyppistä kivilajia.


 2. Inka, 10.1.2008 klo 8.42

  Kuola alkoi heti valua, kun ihastelin tuota vanhojenp√§iv√§setti√§ — ne v√§rit, ne v√§rit


 3. Siru, 10.1.2008 klo 8.46

  Oijoi, oletpa ollut taas ahkerana! Kyllä tuo Anne taitaa olla oikeassa kiven nimen suhteen, mutta olipa se nyt mitä kiveä tahansa niin minun mielestäni rannekoru on aivan i-h-a-n-a!!!


 4. Outi, 10.1.2008 klo 9.40

  No tuosta kiven nimestä näkyy kahta eri versiota, eli ei siinä kyllä vain kirjoitusvirheestä ole kyse. Samaa tavaraa, joka tapauksessa :)

  Kaunis kiitos kehuista ;)


 5. Ellastiina, 10.1.2008 klo 12.09

  Tulen nyt tunnustamaan kamalan synninteon. :)

  Olin aikaa sitten korpimökillä etsimässä inspiraatiota kirjoittamiseen, ja mukana oli toki myös koruntekotarvikkeet. Aikomuksenani oli tehdä lahjakoru.

  Siin√§ sitten iltasella korua v√§kersin ja oikein kaunis siit√§ tulikin, mutta sitten iski h√§t√§ ja ahdistus- minulla olikin vain kaksi nauhanp√§√§t√§. Niit√§ piti olla nelj√§! Korun takaosa oli siis vahanauhaa, tarkoitus oli kiinnitt√§√§ lukko niskaan, mutta sit√§ toimenpidett√§ varten olisin tarvinnut kaksi nauhanp√§√§tett√§ lis√§√§. Solmut n√§yttiv√§t rumilta, ja ep√§toivo valtasi minut. Koru piti lahjoittaa seuraavana p√§iv√§n√§ p√§iv√§nsankarille…

  Ja kyllä, keksin kiinnittää lukon sivuun, kuten Sideways- sarjassasi ja mie vannon etten ollut nähnyt sinun korujasi sitä ennen. Jokuhan voisi nyt ajatella, että mitäs sitten- mulla ei ole blogia, en esittele korujani missään enkä myy niitä kuin sattumalta tuttavankaupalla, jotta mitäpä tuosta, mutta tunnustanpa nyt kuitenkin, että pääsen samalla kehaisemaan Sideways- sarjaa, Kauniita ovat, ja hyvä idea. :)

  Epäilin kyllä vahvasti itseäni kun Sideways- korusi näin, jotta olenko tiedostamatta hairahtunut kopsailun polulle, mutta en mene vannomaan. Henkimaailman juttuja. Toivottavasti et kovasti pahastu, tarkoitus ei ollut kopioida sun ideaasi, vaan päädyin siihen pakon sanelemana ja sattumalta.

  No niin, omatunto putsattu. Jatkan katumusharjoituksia. ;)


 6. Outi, 10.1.2008 klo 12.16

  *REPS* Onpa kyll√§ melkoinen synti! Arvaa vaan, miten tuo Sideways-sarja sai alkunsa? Saituudestahan se l√§hti – nauhap√§√§tteet on suht kalliita (ainakin nuo kierteiset), eik√§ niit√§ mill√§√§n olisi halunnut k√§ytt√§√§ nelj√§√§ yhteen koruun…… :D Mietin sitten kuumeisesti, ett√§ saisiko tuollaisen korun jotenkin toteutettua vain kahdella nauhap√§√§tteell√§ ;)

  Niin että höpsis, sinä mitään kopioinut ole :D


 7. Ellastiina, 10.1.2008 klo 12.59

  Niin minäkin vähän epäilin etten ole kopiointiin raskaimman kautta syyllistynyt. :) Sattuma vaan oli melkoinen, että yhtäkkiä samannäköinen koru pompsahtaa esiin sun blogissasi. Samaan lopputulokseen voi siis päästä, oli syynä saituus tai sitten vain nauhanpäätteiden puuttuminen. ;D


 8. Patina, 10.1.2008 klo 22.11

  Kiitokset vierailusta blogissani… olet saanut hurjasti tehty√§ taas niin loistavan upeita koruja, ett√§ rupeaa ihan jo heikottamaan…

  Kysymykseesi hopealevyst√§ voin kertoa, ett√§ itse k√§yt√§n 1,0 mm levy√§ ja en ole kyll√§ kokenut sen sahaamista vaikeaksi… voihan olla, ett√§ paksumpi on helpompi sahata kun on sen verran j√§m√§k√§mp√§√§… k√§yt√§n my√∂s ”liukasteena” kynttil√§√§ :)… sahanter√§√§ kun vetelee muutaman kerran kynttil√§n kylkeen niin kyll√§ luistaa…


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI