loputkin ylioppilaslahjasta

23. toukokuuta 2005 klo 12.53
Luokat: Korvakorut, Lasihelmet, Rannekorut

Loputkin (ensimm√§isest√§) setist√§ on nyt valmiina, onneksi. Viel√§ toinen setti pit√§isi ehti√§ tehd√§ hyviss√§ ajoin ennen juhlia. Puuh. T√§m√§n lis√§ksi olen viikonlopun aikana tehnyt el√§m√§ni ensimm√§isen sormuksen helmist√§ – ihanista metallinhohtoisista delicoista, joita tilasin ajat sitten Helmimeri-kaupasta. Sormuksesta ei tosin ole (viel√§) kuvaa, koska odotan, ett√§ liimaus kuivuisi ja saisin katkoa langat (usein luen siit√§, miten muut tuskailevat solmujen kanssa – itse en laittanut lankoihin solmuja ollenkaan, vaan p√§√§ttelin hyvin, ja viimeistelin pikaliimalla, saa n√§hd√§ kest√§√§k√∂…).

(Ja tulipas tosiaan tavallista enemmän sulkeita.)

 

 

Ei kommentteja »

Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI