Joulunajan aarteita

3. tammikuuta 2008 klo 13.00
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Ketjut, Korukivet, Korvakorut, Ostokset, Sormukset, Swarovski

Näin joulun jälkeen voi turvallisesti esitellä pukinkonttiin päätyneitä koruja. Tänä vuonna niitä ei ollut kovin montaa, koska.. no, minulle yksinkertaisesti tuli liian kiire. Kaikista koruista ei ole edes kuvia: Jannen siskolle tekemääni rannekorua (hopeaa, Balin hopeaa ja vuorikristalleja) en ehtinyt kuvata, eikä kuvaa ole myöskään tarjolla anopin saamasta kultadubleisesta Jens Pind -ranneketjusta.

Jotain kuitenkin on näytettävänä:

kristallirenkaat

Jannen veljen vaimo sai korvarenkaat, joihin voi itse pujottamalla vaihtaa toisenväriset kristallit. Pidän korvakorumallista kovasti, ja minulla on kuvan korujen kaltaiset renkaat tälläkin hetkellä korvissani.

√Ąiti sai vihdoin kaulakorun ja korvakorut kaveriksi edellisen√§ jouluna saamalleen ametistikoristeiselle romanov-ranneketjulle:

byzantine-necklace01

byzantine-earrings

Kaulakoru on tosin selkeästi jämäkämpää tekoa kuin ranneketju: kaulakorussa on käytetty millin paksuista lankaa kun taas ranneketjun punoin 0,7 mm:n langasta.

Ilman korulahjoja ei jäänyt helmihullu itsekään, sillä anopin antamasta paketista paljastui tällainen ihana sormus, jonka anoppi on aikoinaan saanut omalta anopiltaan:

joululahjasormus

Appivanhempani arvelivat, ettei sormuksen rahallinen arvo liene kovin korkea, mutta tunnearvoa sillä on sitten sitäkin enemmän Рja olen kyllä ehdottomasti tästä samaa mieltä! Sormuksessa on kaiverrus vuodelta 1943, joten se on ehtinyt nähdä jo monta vuosikymmentä.

Pidin niin paljon taannoin tilaustyönä tekemistäni Jens Pind -kaulakoruista, että tein itselleni joululahjaksi samanlaisen:

dream-jenspind

Dream-renkaan tehtävänä on muistuttaa kantajaansa unelmien tärkeydestä, sillä minulla ei juurikaan ole unelmia Рolen kai liian arkirealisti tai jotain. Yritän tehdä parannuksen.

Viimeisenä on kaulakoru, jonka ostin itselleni isoäidiltäni saadulla joulurahalla. Tunnistatteko?

vanamo-kk

Ta-dah! Vanamo-kääty! Minulla on ollut sarjan korvakorut ja kolmirivinen rannekoru jo pitkään, mutta kaulakorua en ole raskinut ostaa. Haaveilin siitä kaikkein runsaimmasta kaulakäädystä, vaan a) se on ihan liian kallis että ikinä viitsisin ostaa sitä ja b) en varmaankaan osaisi käyttää niin näyttävää korua.

Tässä olivat joulunajan aarteet. Nyt on aika palata arkeen ja työn touhuun!

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. Noitakuu, 3.1.2008 klo 17.34

  Onneksi olkoon upeista lahjoista!Tuo sormus on aivan upea eikä Vanamossakaan ole moitteelle sijaa. Onnekkaita ovat olleet myös lahjansaajat!


 2. Saara, 3.1.2008 klo 21.57

  Oo, Vanamo on Kaikkien Korujen √Ąiti. Kaunein. Koskaan.


 3. Kati, 4.1.2008 klo 8.30

  Kauniita koruja, perintösormus todella upea. Täällä myös lahjottiin itse itseään Vanamo-käädyllä.. ;)))


 4. Inka, 4.1.2008 klo 13.56

  Josko korussa hyvin tärkeää on se, miltä se näyttää (toisin sanoen mieluusti kauniilta, kuten Outin luomukset), varsinkin lahjaksi annetussa korussa hyvin tärkeää on sen sanoma ja merkitys. Anopilta anopille kulkeutunut sormus on toden totta hyvin arvokas, valuutta-arvosta viis.


 5. Outi, 5.1.2008 klo 14.03

  Kiitos :) Sanoma ja merkitys ovat tosiaan tärkeitä, kuten Inkakin sanoo. Hyvä ettei tippa tullut linssiin, kun tuon sormuksen sain :)


 6. Nanso, 17.1.2008 klo 9.51

  Tosi hauska idea tuo kälyllesi lähtenyt korviskokonaisuus. Voi vaihdella kristalleja mielialan ja/tai vaatetuksen mukaan! :)
  Kyllä tuo Vanamo vain on kaunis..


 7. Hanna-Mari, 19.1.2008 klo 13.13

  Hei!
  Tuo dream-koru näyttää todella ihanalta. Jos voisit jotenkin selittää miten ja mistä materiaaleista tuo on tehty, (jos voisit kirjoittaa s-postiin) olisin todella kiitollinen.

  Nimimerk. Aloittelija ;)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI