Lisää Hill tribe -hopeaa

6. lokakuuta 2007 klo 18.42
Luokat: Hopea, Korvakorut, Rannekorut

Hullu mikä hullu Рpiti sitten tätäkin mennä kokeilemaan! Juotin ranneketjun yksittäisistä renkaista ja pienistä Karen Hill Tribe -hopeacharmeista. Korussa oli hirveä urakka, mutta lopputulos oli kyllä vaivan arvoinen. Sitruunahappo poisti tietysti riipuksista kaiken patinan ja rummutuksen jälkeen ne olivat suorastaan luonnottoman kiiltävät (kun on tottunut siihen hill tribe -hopean arkisempaan ilmeeseen), mutta päätin silti olla patinoimatta ketjua.

T√§llaiset persaus edell√§ puuhun -kokemukset ovat hyvin kasvattavia. Seuraavalla kerralla vastaava koru syntynee huomattavasti helpommin, kun osaan v√§ltt√§√§ kaikki ensimm√§isen kerran ongelmat…

kht-charmed

Tein myös kaksi uutta paria korvakoruja noista ihanista pikku charmeista. Olen aivan rakastunut tällaisiin korvakoruihin, sillä ne ovat täydellisesti minun makuni mukaisia.

thai-rose

thai-sun

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. Raija, 6.10.2007 klo 19.18

  Ihastuttava tuo rannekoru ja korvakorut ovat todella minunkin mieleeni, jos siis käyttäisin korvakoruja, reiät on vaan korviksia niissä ei kyllä killu :-O


 2. Anu, 6.10.2007 klo 21.31

  Rannekoru on tosi kaunis Рvaikka oikeassa olet, näyttää jännältä nuo Hill Tribet kaikessa kiillossaan :) Korviksista tykkään kovasti, varsinkin tuosta alemmasta parista.


 3. Sister Bliss, 7.10.2007 klo 11.07

  Tuo ketjun juottaminen on kyll√§… hmm… mielenkiintoista hommaa! ;) Juottelin loppukes√§st√§ kans nilkkaketjun itselleni, toista ketjua ei ihan hetkeen kyll√§ tekis mieli juottaa, mutta mink√§s teet kun √§it haluaa samanlaisen!
  Ite oon rummuttanut pari HT-charmia ylikiilt√§v√§ksi, ne on kyll√§ aika vinke√§n n√§k√∂isi√§…

  Kaunista edelleen, ei voi muuta sanoa!


 4. Patina, 7.10.2007 klo 12.11

  Rannekoru on kyll√§ t√§ydellisen kaunis… ja korvakorut ihan kympit… tykk√§√§n todella paljon!


 5. Satu-Marja, 7.10.2007 klo 13.56

  Upeaa työtä Outi!
  Silmä lepää.


 6. katja, 7.10.2007 klo 23.52

  Aivan ihana rannekoru….*huokaus* Hienoa ty√∂t√§ Outi taas kerran.Ja kiitos ihanista korvakoruista.Ovat saaneet my√∂s muilta kovasti kiitosta.Ja ehk√§ uusia asiakkaitakin.


 7. Outi, 8.10.2007 klo 22.10

  Kiitos, ihanat ihmiset :D Kauhea kiusaus pit√§√§ itse tuo ranneketju, mutta pakotin itseni pist√§m√§√§n sen kaupan puolelle… :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI