Sudenkorentoja ja helmisormuksia

19. elokuuta 2007 klo 19.44
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Ketjut, Sormukset

Tässä muutama päivä sitten Рlieneekö ollut perjantaina? Рminun olisi pitänyt tehdä tilaustyötä, mutta unohduin taas kerran tekemään Enin nest ring -ohjeella sormuksia. Keksin nimittäin yhtäkkiä, että minulla oli varastossa isoja jumalaisen kauniita tummanvioletteja makeanvedenhelmiä, jotka saattaisivat sopia kyseiseen sormusmalliin. Siispä tuumasta toimeen!

pearlnest-s-01

pearlnest-l-02

Ja katso Рhelmet tosiaan sopivat tuohon sormukseen erinomaisesti! Ensimmäistä kertaa teki kovasti mieli pitää itselläni tuollainen sormus (tuo alempi noista sopisi sormeeni kuin valettu), mutta todennäköisesti unohtaisin kuitenkin käyttää sitä. Molemmat menivät siis putiikin puolelle.

bpl-nest01

Kolmannessa sormuksessa on kahdeksanmillinen larvikiitti, jossa tietystä kulmasta näkyy kaunis välkähdys. Sain siitä onneksi kuvaankin aavistuksen.

kalanruoto01

Kalanruotoketjun tein iät ja ajat sitten, mutta vasta tänään sain aikaiseksi ottaa siitä kunnollisen kuvan kauppaa varten. Tämä ketju taisi olla ensimmäinen vähänkään vaativampi ketjuni, mutta ennen leimausoikeuksien hankkimista en tietenkään ole voinut laittaa sitä myyntiin. Nyt ranneketjussa on asianmukaiset leimat.

blood-drops

Ja viimeiseksi upouusi kaulakoru! Tätä korua varten minun oli julmasti katkaistava helminauha, joka on jo pitkän aikaa majaillut NERIK-laatikossa. Teko kuitenkin kannatti, sillä kaulakorusta tuli mielestäni kaunis. Helmet ovat suorastaan upean verenpunaisia ja niiden kiilto on todella hieno.

Tuli muuten tuosta riipuksesta vielä mieleeni:

Vaikka olen monessa korussa k√§ytt√§nyt erilaisia sudenkorentoriipuksia, en itse asiassa lainkaan pid√§ sudenkorennoista! Ne ovat kauniita vain, jos niit√§ ja minua erottaa v√§hint√§√§n kaksi metri√§ ilmaa tai vaihtoehtoisesti kunnollinen ikkunalasi. T√§m√§n helmihullun mielest√§ pit√§isi olla jokin direktiivi tai laki, joka kielt√§isi mit√§√§n hy√∂nteist√§ kasvamasta pienlentokoneen kokoiseksi…

 

 

J√§tetty 17 kommenttia »

 1. Sister Bliss, 19.8.2007 klo 20.12

  Kaunis sudenkorentokoru!

  Itse taas pidän sudenkorennoista :D Poikani kanssa seisottiin keskellä isoa parvea eräs ilta ja ihailtiin niiden lentoa! Niitä oli useita kymmeniä ja ympärillämme lenti letomuurahaisia joita korennot napsivat innokkaasti suihinsa. Pikkasen nautittiin näytöksestä ;)


 2. Anne, 19.8.2007 klo 20.22

  Outi, n√§m√§ nykyiset sudenkorennothan ovat vallan pikkuisia: hiilikaudella kun eleli sellaisiakin lajeja joiden siipien k√§rkiv√§li oli jopa 75 cm. Min√§ en voi kyll√§ muuta kuin ihastella sudenkorentojen ”ajatonta” designia, joka on toiminut jo satoja miljoonia vuosia. Ja kyseinen design kyll√§ siet√§√§ l√§hemp√§√§kin tarkastelua – eli vastustan t√§t√§ sinun direktiivi/laki aloitettasi ;D


 3. Anu, 19.8.2007 klo 20.24

  Sudenkorennot ovat kauniita, mutta minua henk.koht. puistattaa, kun ne perkuleet lentävät pöristen suoraan kohti Рettä symppaan kyllä Outia tässä.

  Tosi kaunis koru ja älyttömän ihananväriset mv-helmet!


 4. Mags, 19.8.2007 klo 20.42

  Tuo ylin sormus on UPEA!
  -Pidän sudenkorennoista; olen niitä paljon maalannutkin sekä vesiväreillä että silkille :-D Eipä siis mitään direktiivejä!!


 5. Kati, 19.8.2007 klo 21.13

  Upeita sormuksia ja tuo kaulakoru.. ah! M√§ R.A.K.A.S.T.A.N sudenkorentoja! Meill√§ maalla niit√§ p√∂rr√§√§ todella paljon ja ne on viel√§ sellaisia upeita isoja. Kultasiipisi√§ :) Ja ne on kuules hy√∂dyllisi√§! Pit√§v√§t nimitt√§in paarmat loitolla. Meill√§ melkein kutsutaan ”draakkenit” avuksi kun paarmat liikaa kiusaa.


 6. Tiina, 19.8.2007 klo 21.34

  Upeita koruja taas. :) Sudenkorennon ”kauneutta” kannattaa k√§yd√§ vilkaisemassa blogistani… iik! Kauniitahan ne ovat tosiaan, kun pysyv√§t riitt√§v√§n kaukana. Oletteko n√§hneet sellaisia kuvottavia sarvikuonokuoriaisia?? Tai en tied√§ oikeaa nime√§, mutta lent√§vilt√§ sarvikuonoilta ne n√§ytt√§v√§t (ovat varmaan 4-5-senttisi√§!). Ja √§√§ni on kuin traktorissa. :o


 7. AnneKa, 19.8.2007 klo 22.14

  Ihania koruja taas!
  Ja uskomattoman kauniita kuvia. Huoh… koskahan min√§ oppisin/opettelisin .


 8. Tiina, 19.8.2007 klo 23.30

  Upeita sormuksia ja kaulakoru on ihana, helmet ovat mahtavan näköisiä!

  Sudenkorennot ovat kauniita, mutta täälläkään ei ole tarvetta tehdä lähempää tuttavuutta niiden kanssa ;)


 9. sea, 20.8.2007 klo 1.06

  Mikä tuon sudenkorentokorun hinnaksi tulisi? Onko se miten pitkä? Vähän samanlaista himoitsisin, mutta ristillä.

  Olen varmaan ainoa joka sanoo, että sudenkorennot on kuvottavia. Kun kahdesti on saanut päättömästi pörräävän sudenkorennon sisälle asuntoon ei niitä enää kykene ihailemaan. :D


 10. inkku, 20.8.2007 klo 7.55

  Uh, sormukset on edelleen kauniita, mutta tuo kaulakoru on ahjavoih! Hurraan suuresti päätöstäsi ottaa se NERIK-laatikosta. ;)


 11. Katri, 20.8.2007 klo 7.57

  Ylimm√§inen sormus on upea. Samoin sudenkorentokoru. Minun sudenkorento/√∂t√∂kk√§kammo on sit√§ luokkaa, etten halua edes koruihini niit√§. En kykene tilaamaan niit√§ ollenkaan. Sudenkorennot on koruissa olleet niin kauniita, ett√§ hetken jo harkitsin…


 12. Nina, 20.8.2007 klo 9.44

  Mielettömän upea tuo sudenkorentokoru. Helmien väri on täydellinen!

  En ole erityisemmin √∂t√∂kk√∂kammoinen, mutta siskoni peloitteli minut lapsena, ett√§ sudenkorennot lent√§v√§t hiuksiin ja j√§√§v√§t niin lujasti kiinni, ettei niit√§ saa irti. Hmmm…sen j√§lkeen en ole pit√§nyt √∂t√∂k√∂ist√§, jotka lentelev√§t p√§√§ni ymp√§rill√§.


 13. Outi, 20.8.2007 klo 12.07

  Kiitoksia, kiitoksia :D Mukavaa, että muutkin ovat huomanneet sudenkorentojen vähemmän miellyttävät puolet ;)

  Sea, tuo koru on aika standardimittainen, lieneepi jotain 45-46 cm. Hinta on 35-36ish, en ole ehtinyt tarkkaan laskea materiaaleja ja hintaa vielä.


 14. Pape, 20.8.2007 klo 14.03

  Mv-helmien väri on kyllä aivan mahtava, tulee jo vähän syksyinen fiilis.


 15. varpunen, 20.8.2007 klo 18.17

  Upeita on, huh Kauniit sormukset ja sudenkorento koru, todella hienoja, vaikken punaisesta pidäkkään ;)


 16. Satu-Marja, 21.8.2007 klo 18.55

  Sudenkorentokorun helmet ovat niin herkkuisen v√§risi√§ ETT√Ą – ja kaunis koru niist√§ tietenkin tuli.
  Mulla ratkeis hermo tuommosen ketjun väsäämisessä just.. upeaa työtä!


 17. helrii, 22.8.2007 klo 8.39

  Tuo larvikiitti sormus on kaunis. Olen itse juuri ”l√∂yt√§nyt” larvikiitin ja ihastunut siihen. Onneksi kohta itsellenikin tulee sit√§.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI