Seitsemän

4. heinäkuuta 2007 klo 12.01
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Kännykkäkorut, Korukivet, Lasihelmet

Seitsemän faktan nakki naukaisi tämänkin helmihullun suuntaan, joten kai tässä on jotain keksittävä. Olen blogannut jo niin monta vuotta, että toisen blogini lukijoille tässä ei välttämättä tule kauheasti yllätyksiä.

1. Vuosia jatkuneiden toistuvien painajaisten takia kärsin voimakkaasta karhufobiasta. Voin katsella kiinnostuneena luonto-ohjelmia karhuista, mutta metsään minua ei tahdo enää saada. Kesämökillä säikähdän huussimatkalla jokaista risahdusta etenkin myöhään illalla ja hyvin varhain aamulla ja pälyilen jatkuvasti ympärilleni.

2. Min√§ jumaloin Harry Belafontea ja t√∂it√§ tehdess√§ni kuuntelen hyvin usein h√§nen levyj√§√§n ‚Äď enimm√§kseen varhaistuotantoa, mutta my√∂s uudempaa materiaalia. Suuri osa koruistani on syntynyt 1950‚Äď1960-luvun calypson soidessa.

3. Kuorsaan. Pahasti.

4. Sukunimeni on vaihtunut kahdesti, toinen nimeni kerran ja kolmanneni etunimen olen ottanut itse itselleni.

5. En jaksa lukea sanomalehtiä tai katsoa televisiosta ns. vakavia ohjelmia. Sen vuoksi olen usein masentavan tietämätön maailman tapahtumien suhteen. Viime viikolla äiti lähetti tekstiviestin ja kehotti katsomaan Punaista lankaa. Yritin, mutta ensimmäisten parin minuutin jälkeen kyllästyin. En taida olla vielä tarpeeksi aikuinen.

6. Olen toivoton karkki- ja pullahiiri. Rakastan useimpia makeita asioita: karkkia, j√§√§tel√∂√§, leivonnaisia, suklaata, keksej√§… ja se valitettavasti n√§kyy! H√§mment√§v√§ piirre t√§ss√§ makeariippuvuudessa on kuitenkin se, ett√§ vaikka en voi olla ostamatta herkkuja, pystyn kyll√§ olemaan sy√∂m√§tt√§ niit√§: jos kaapissa on keksipaketti, se ei katoa yhdess√§ illassa, vaan voi s√§ily√§ siell√§ useita viikkoja. Sama p√§tee karkkiin. Ilmeisesti minua rauhoittaa jo se tieto, ett√§ kaapissa on karkkia, mik√§li iskee oikein tuskaisa makeann√§lk√§.

7. Kirjahyllystäni löytyy Henning Mankellin koko Wallander-sarja. Luen paljon, mutta enimmäkseen lähinnä dekkareita ja fantasiakirjallisuutta.

Melkein kaikki on jo haastettu mukaan tähän meemiin, joten haastan itse ovelasti kaikki ne helmihullut, joita kukaan muu ei ole vielä haastanut.

Lopuksi muutama kuvantapainen:

berries
Berries: makeanvedenhelmiä, vuorikristalleja, hopeaa

shanghai
Shanghai: mustaa onyxia, karneoleja, hopeaa, organzanauhaa ja puuvillanauhaa

enkeli-vsin
Enkelikoru, joita on tehnyt jokainen ja jokaisen kummi, serkku, isoäiti ja naapuri. Tein niitä itse eilen ensimmäistä kertaa, sillä löysin sattumalta metallisia enkelinsiipiä edullisesti. Lasisia en ole koskaan harkinnutkaan käyttäväni, koska jostain syystä en erityisemmin pidä niistä.

kanny88
Tein eilen ison kasan muitakin kännykkäkoruja, joista tässä on yksi.

 

 

J√§tetty 9 kommenttia »

 1. lyllertäjä ja neiti, 4.7.2007 klo 14.14

  Noista enkeleistä saisi varmaan kauniita riipuksia, joita voisi antaa kummilahjaksi. Välillä on todella vaikeaa löytää persoonallisia kummilahjoja.


 2. Helmiliina, 4.7.2007 klo 14.21

  .. ihanoita kaikki!! .. mutta Shanghai on niin tulinen, mystinen.. ;-)


 3. Outi, 4.7.2007 klo 14.49

  En ehkä käyttäisi itse riipuksena tuollaista enkeliä, sillä siivet ovat ties mitä metalliseosta, jota en suosittele ihoa vasten käytettäväksi. Kännykkäkorussahan sillä ei niin ole väliä. Jos noita siipiä saisi hopeisena jostain, niin sitten enkeli kelpaisi riipukseksikin.

  Kiitos, Helmiliina! Itsekin pidän kovasti tuosta Shanghaista. Se onnistui juuri niin kuin toivoinkin :D


 4. Stello, 5.7.2007 klo 4.24

  Shanghai on todella elegantti! Berries-värit ovat herkulliset =D


 5. Outi, 5.7.2007 klo 18.10

  Helmihullu kiittää ja kumartaa :D


 6. vepsuli, 26.1.2008 klo 20.54

  ihana tuo missä on sininen kukka


 7. Sanni, 9.1.2009 klo 22.41

  Heippa, voisitko kiltti kertoa selevästi minulle, ALOITTELIJALLE, miten tekisin tuon enkeli-kännykkäkorun? Ja mitä tarviin siihen?


 8. Pinja, 22.3.2010 klo 18.48

  Ihana tuo viimeinen kännykkäkoru, kunpa saisin sen <<3 tai ósaisin tehdä jotain sen tapaista


 9. Pinja, 22.3.2010 klo 18.49

  olisiko mahdollista saada ohjeistusta miten se tehtäisiin??


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI