Niin mikä lakko?

19. maaliskuuta 2007 klo 16.44
Luokat: Helmihulluus, Hopea, Korukivet, Korvakorut, Lasihelmet, Ostokset, Rannekorut, Sormukset

√Ąh, min√§ lakkaan nyt teeskentelem√§st√§ ett√§ olisin miss√§√§n helmilakossa, kun siit√§ ei kerta kaikkiaan n√§yt√§ tulevan mit√§√§n. Mit√§ tiukemmin yrit√§n olla lakossa, sit√§ varmemmin sorrun. Olen lakkoyritelm√§ni aikana langennut luultavasti jopa enemm√§n kuin mit√§ olisin langennut, jos en olisi yritt√§nyt lakkoilla. Siisp√§ hiiteen koko touhu! Luultavasti olisi paljon √§lykk√§√§mp√§√§ luvata, ett√§ yritt√§√§ k√§ytt√§√§ enemm√§n (ja tarkempaa) harkintaa sen suhteen, mit√§ ostaa, ja yritt√§isi aina mietti√§ useampaan kertaan, onko jokin ostos v√§ltt√§m√§t√∂n – tai edes hy√∂dyllinen.

Nyt siis teen lakkolupausten sijasta lupauksen yritt√§√§ oppia pois siit√§ kauheasta ”Iiih, apua, tuo on pakko saada, liian ihanaa!” -ostohysteriasta. Samaten lupaan yritt√§√§ oppia k√§ytt√§m√§√§n aarteitani rohkeammin, etten ainoastaan varastoisi niit√§ laatikoiden k√§tk√∂ihin ja ihailisi niit√§ itsekseni silloin t√§ll√∂in.

Yhdestä viimeaikaisesta lankeamisestani syytän täysin häpeämättä Nindeä. Alle kaksi vuorokautta sen jälkeen, kun olin tehnyt elämäni ensimmäisen tilauksen Treasure Island Pearlsille, Ninde laittoi blogiinsa kuvia makeanvedenhelmistä, joita oli tilannut TIP:ltä. Helmihullu hakkasi päätä seinään tajutessaan, millaisia ihanuuksia olisi voinut tilata itsekin, jos olisi selannut kaupan valikoimaa hieman tarkemmin.

Vahinko on nyt korjattu.

tip190307

Haluan kuitenkin korostaa, ettei kuvassa ole niin monta nauhaa, kuin miltä ehkä näyttää, vaan ainoastaan neljä. En kai minä nyt ihan toivoton tapaus ole! (No olen.)

Seuraavaksi pari uusinta tilaustyötä:

rquartz-onyx-r

Rannekoru ruusukvartsista ja mustista onyxeista

angel-creamrose

Korvakorut Swarovskin helmistä ja vaaleanpunaisista lasihelmistä. Tämän korumallin olin jo ehtinyt kokonaan unohtaa, sillä alkuperäinen pari oli peräisin heinäkuulta 2005. Asiakas oli kuitenkin nähnyt kuvan alkuperäisistä, ja toivoi samanlaisia, joten mikäpäs siinä. Kuva on melko kelvoton.

Sitten ihastuttava (ainakin minusta!) sormus labradoriitista. Tämä ei ole tilaustyö vaan päätynee normaalisti myyntiin:

labradorite-ring01

Labradoriittia on vaikea kuvata, koska se ei yleensä näytä kuvassa kovinkaan erikoiselta, ellei kuvakulmaa valita todella tarkkaan. Senpä vuoksi otin sormuksesta vielä toisenkin kuvan, jossa pitelen sitä nakkisormissani niin, että edes osa kiven loistosta näkyisi kuvassa:

labradorite-ring02

Pyrin yleensä valitsemaan sormuksiin mahdollisimman täydellisiä kiviä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Kyseinen labradoriitti ei ole pinnaltaan ehkä täysin virheetön, mutta muuten kivi on upea, eivätkä sen pienet puutteet vähennä yhtään sormuksen kauneutta.

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. inkku, 19.3.2007 klo 18.00

  Toveri lakkolainen.. :D Ihan hyvä että teit rauhan asian kanssa. :) Ostotottumuksiaan onkin aina silloin tällöin hyvä tsekkaille, nimim. pakko tehdä samoin.

  Asiaan, helmet näyttää tosi herkuilta ja sormus on kaunis. Virheet tekevät siitä Yksilön ja Personaallisen. :)


 2. Michli, 19.3.2007 klo 18.16

  Onpas muuten √ĄLYTT√ĖM√ĄN HERKULLISIA MAKEANVEDENHelMI√Ą PaKKO SAADA IIH AAH J A VIEL√Ą UUH!! :D ..ei, en p√§√§se t√§st√§ hysteriasta ikin√§ eroon :D a tuo sormus on hoitoa mielelle :)


 3. Kanssarikollinen, 19.3.2007 klo 20.02

  Ei onnistu lakkoilu Hervoodin mets√§ss√§k√§√§n. T√§htikyni√§ ja tikkareita tuli t√§n√§√§n ja kohta tulee lis√§√§. Puhumattakaan uudesta tilauksesta TIP:ilt√§ ja ja…

  Hitto miten ärsyttävän tasaisia kierteisiä linkkejä saat aikaan.


 4. Satu, 19.3.2007 klo 20.33

  Ihan n√§in t√§ll√§ kertaa OT, k√§vin tuossa yhden toisenkin k√§sity√∂ihmisen sivulla (Adelheid) ja h√§n oli laittanut aikasta j√§nn√§√§n sivustoon linkin, jossa oli esitelty ”hieman” tavallisesta poikkeavia koruja. Ajattelin, ett√§ t√§ytyyp√§ vinkata sinua t√§st√§, vaikka korujen materiaali ei olekaan sinulle ominta tai sinua ei kiinnostaisikaan – ideat olivat vaan niin ihanan erilaisia. :)
  Tässäpä samainen linkki: http://www.margauxlange.com/portfolio.html


 5. Pape, 19.3.2007 klo 21.10

  Hmm. kuulostaa ihan tupakkalakolta :)


 6. mags, 19.3.2007 klo 23.15

  Huikaisevan nätti labradoriitti!
  -Lakkoilu ei kannata… k√§y juuri noin ;-D Menee rahojen lis√§ksi mielenrauha. Parempi rauhallinen mieli ja paaaaljon helmi√§ varastoon!


 7. Kati, 20.3.2007 klo 8.06

  Onpas tutun näköisiä/värisiä makeanvedenhelmiä.. :viheltel: ;)


 8. junipa, 31.3.2007 klo 13.52

  moi, mistä ostat labradoriittejä?


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI