Arial

23. marraskuuta 2006 klo 13.18
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet, Swarovski

Suerten isosisko Arial syntyi jo ajat sitten, mutta jostain syyst√§ en mill√§√§n meinannut muistaa kuvata sit√§ esittely√§ varten. Arial ei pituutensa (ja kompleksisuutensa) vuoksi sovellu rannekoruksi kuten Suerte, mutta k√§ytt√∂tapoja sill√§ on enemm√§n. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta en ole erityisen hyv√§ kuvaamaan itse√§ni…

arial01
Kolminkertaisena riipuksen kanssa. Luonnollisesti voi käyttää myös kolminkertaisena ilman riipusta, mutta sitä en kuvannut.

arial02
Tasapitkänä kaksinkertaisena ilman riipusta. Tai riipuksen kanssa (en kuvannut).

arial03
Eri pituisina lenkkeinä kaksinkertaisena. Riipuksen voi jättää pois, laittaa ylempään tai alempaan kieppiin, miten vaan.

arial04
Hieman kravatin tapaan kaksinkertaisena. Riipuksenkin voi varmaan tuohon häntään halutessaan laittaa, kuvassa sitä ei ollut (vaikkei se kyllä näkyisi, vaikka olisikin).

Koru teki ensiesiintymisensä eilen japanilaisessa ravintolassa kolminkertaisena riipuksen kanssa. Minä itse tykkäsin kovasti, herraseura tuskin kauheasti kiinnitti huomiota.

Arial ei ole vielä loppuun saakka kehitelty Рtai ainakaan en ole siihen täysin tyytyväinen nykyisessä muodossaan. Se on vaatinut melkoisen määrän ajatustyötä, mutta se ei ole yhtä näppärä ja vaivaton kuin Suerte, vaikkakin monipuolisuudessaan hakkaa Suerten mennen tullen.

Lopuksi vielä kuva Arialista pöydällä kasana:

arial

Riipus on ilman muuta viel√§ teht√§v√§ uusiksi – jo senkin takia, ett√§ minulla ja siin√§ k√§ytetyll√§ Balin korupiikill√§ oli suuria erimielisyyksi√§…

 

 

J√§tetty 6 kommenttia »

 1. Siru, 23.11.2006 klo 18.23

  Nonni, nyt se on siin√§ – olenkin jo odottanut… Kivan n√§k√∂inen, siev√§ jokapaikan koru. :-)


 2. Hanna, 23.11.2006 klo 21.09

  Vannoutunut Suerte-fani puolustaa omaa reipasta Suerteaan: kyllä sekin on tosi monikäyttöinen ;).
  Mutta hieno on Arialkin Рja näyttää taipuvan todella moneen!


 3. Hanna, 23.11.2006 klo 21.11

  Siis tarkoitan, ett√§ minulla on Suerte (ihan Outin tekem√§) ja se on palvellut oikein hyvin. T√§ss√§h√§n tulee harhaiseksi…alkaa selitell√§…kun oli tuo edellinen keskustelu kopioista niin innokasta (ja aiheellista toki my√∂s, Outi symppaan t√§ysin sinua).


 4. Outi, 23.11.2006 klo 21.45

  Kiitos :D Ja Hanna, ihan aiheesta puolustat Suertea, on se ainakin toistaiseksi selvästi kivampi ja näppärämpi kuin tämä pitempi versio. Pitää jatkaa tuotekehittelyä ;)


 5. kaisa-maisa, 23.11.2006 klo 23.16

  Tämäkin koru on ihQ:D


 6. Sini, 28.11.2006 klo 11.45

  Ajatukseni ovat kulkeneet samoja ratoja, Suerte-korusi inspiroimana olen rakennellut v√§h√§n Arielin tapaista (tai miten sen nyt ottaa) monenpituisena k√§ytett√§v√§√§ korua granaateista. Jos joskus saisin sen valmiiksi, voisin laittaa Helmettiin tai blogiini kuvan – tosin tuo blogin p√§ivitys on viime aikoina ”v√§h√§n j√§√§nyt” ;) Korun rakentelu on vain ollut ajanpuutteen ja muiden projektien vuoksi v√§h√§n hidasta, kun osia pit√§isi saada viel√§ aika monta aikaiseksi.

  Mutta kuten Helmetissä on keskusteltu, samantapaisia ideoita syntyy, kun olemme samoille vaikutteille alttiina. Ja sinähän sitäpaitsi olet koko Suerte-idean takana, sille on varmaan syntynyt paljon muitakin pikkusiskoja ja -veljiä :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI