kolmirivinen

29. huhtikuuta 2005 klo 12.51
Luokat: Lasihelmet, Rannekorut

Ensimmäinen useampirivinen koruni syntyi eilen illalla, kun olin väsynyt ja tylsistynyt. Tulos näyttää kuvassa ihan kivalta, mutta itse en erityisemmin pitänyt lopputuloksesta. Lukko on jotenkin vaikea saada auki, mikä aiheutti useita ärräpäitä sovitusvaiheessa. Tulipahan kokeiltua tätäkin.

 

 

Jätetty 5 kommenttia »

 1. Jatta, 29.4.2005 klo 23.23

  Mielipiteistähän ei saa kinata, mutta minun mielestäni tuo on korugalleriasi ehdoton ykkönen! Aivan taivaallisen hieno! Sellaista morsiuskamaa :) (jos olisin ensi kesän morsian niin olisit jo saanut minulta postia :) Tosin itse pidän erityisesti "helmen" värisistä helmistä, joten ehkä se siksi miellytti silmääni kovasti.

  Helmeilevää vappua :)


 2. sandis, 30.4.2005 klo 2.14

  Tosi upeelta toi koru näyttää munkin mielestä :) Ja vaikka se itse korun kaulaan laittaminen vaikeata oliskin, niin mitäpä ei nainen ulkonäkönsä eteen tekisi.


 3. Outi, 30.4.2005 klo 9.18

  En suosittele korun laittamista kaulaan, sillä sen jälkeen ei henki kulje. Toi on meinaan rannekoru… ;)


 4. Stello, 1.5.2005 klo 7.08

  Mä luulin myös ensin kaulakoruksi – todella tyylikäs joka tapauksessa =)


 5. Hi! Thanks so much for the information you’ve provided us with! Your works are really astonishing! I really love your creations. You should run a new business:)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI