T√§m√§n viikon aarteita…

16. marraskuuta 2006 klo 23.38
Luokat: Helmihulluus, Ostokset

…eli…

Havainnollistava kuvasarja aiheesta ”Kuinka mopo karkasi k√§sist√§”.

Tällä viikolla ei ole pokkaa edes muistella minkäänlaisia puheita mistään helmipaastosta, sillä uusia ihanuuksia on tulvinut sisään ovista ja ikkunoista. Koska olen myös ollut tavallista kiireisempi monestakin syystä, esittelen korujen sijasta uusimpia hankintojani (joista toivottavasti myös syntyy runsaasti uusia koruja).

P√§√§kaupunkiseudun helmettil√§isten ”FMG V” -kimppa toi helmihullun kotiin t√§llaisen kivikasan:

1611-kivet01

Olin liian laiska kuvatakseni kaikkia nauhoja erikseen, joten kuvassa on epämääräinen kasa. Jos kivilajit kiinnostavat, kurkatkaa kuvan Flickr-sivulle, jossa kuvaan on liitetty muistiinpanoina kivien nimet.

1611-swarovski01

Uudesta suomalaisesta helmikaupasta nimeltä Anhelmi tilasin kokeeksi pienen määrän Swarovskin riipuksia: meritähtiä ja puolikuita. Ne päätynevät korvakoruiksi vielä jossain vaiheessa.

Valtameren takaa luokseni saapuivat seuraavat ihanuudet:

1611-swarovski03

Kuvassa iso (20 mm) Light Amethyst -sävyinen meritähti, 20 mm:n lumihiutale ja kuuden millin kaksoiskartioita, joiden värisävyt ovat Brandy ja Vintage Rose. Jälkimmäinen on Swarovskin upouusi värisävy, joka on värinä ihan nätti mutta jotenkin hieman vaisu.

1611-swarovski02

Uskomattoman kauniita 10 mm:n Swarovskin sydämiä (Vitrail Light ja Vitrail Medium), jotka ovat suunnilleen blingblingiyden huippu.

1611-charms

Pieniä hopeajuttuja. Kiinalainen onnea tarkoittava symboli päätynee omaan kaulaani, muiden päämäärä ei ole vielä selvinnyt.

1611-balihilltribe

Jo pitkään suuresti himoitsemiani Hill Tribe -sormuksia, joiden renkaisiin voi itse ripustaa jotakin kivaa, sekä upeita Balin hopeahelmiä.

1611-twistpearls

Kierteisiä Swarovskin helmiä.

Eikä tässä ollut kaikki! Kuvaamatta jäi pari pussillista hopealukkoja, kirkkaita Swarovskin sydämiä ja pieniä kirkkaita Swarovskin meritähtiä, Aquamarine champagne -sävyiset kaksoiskartiot, kaksi sorttia pienempiä Balin hopeahelmiä, iso Swarovskin puolikuuriipus ja todella sievät Balin hopeaa olevat korvanapit.

Jostain mystisest√§ syyst√§ minulla ei ole edes krapula n√§ist√§ kaikista ostoista. Pelottavaa. Melko selv√§√§ tosin lienee, ett√§ nyt on syyt√§ elell√§ melko siivosti v√§h√§n aikaa*, mit√§ tulee helmihankintoihin…


* Lue: todella, todella siivosti melko pitk√§√§n…

 

 

J√§tetty 12 kommenttia »

 1. Heidi, 17.11.2006 klo 3.43

  Oih, sun blogia seurattuani olen havainnut, että Swarovski-kärpänen on purrut muakin. Alkaa kiehtomaan ajatus hankkia suuret kokoelmat eri värisiä ja mallisia kristalleja. Kuinka raaskisinkaan käyttää niitä? Ehkä viettäisin vain päiväni ihaillen niitä, enkä saisi koruja aikaiseksi. Parasta pitää siis Swarovski-varastot mahdollisimman pieninä.


 2. Anu, 17.11.2006 klo 8.51

  Nuo kierteiset Swarovskin helmet näyttävät hauskoilta :) Muuten mulle tuli kyllä krapula sun puolesta Рmutta on tässä se hyvä puoli, että mun omat ostokset vaikuttaa tosi pieniltä nyt :D


 3. mags, 17.11.2006 klo 8.54

  Mielenkiintoista!! Samat swarovski-v√§rit n√§k√∂j√§√§n kiinnostavat monia meist√§ h√∂per√∂ist√§ ;-D Niin kuin Vipan kanssa aiemmin oli puhetta – ilmassa t√§ytyy kulkea jotain erikoisia ’helmeily-aaltoja’…
  (Sinun kasojasi katseltua lmeisesti ilkeäisinkin tunnustaa oman paasto-tilanteeni!)


 4. Siru, 17.11.2006 klo 10.06

  Ihania! Nuo Swaron syd√§met on s√∂p√∂j√§… ja muutkin…

  (ryntää suunnittelemaan seuraavia ostoksia!)


 5. Tiia, 17.11.2006 klo 10.27

  Hei kamaan. Sähän teet meistä taviksistakin ihan helmihulluja näitä ihanuuksia näyttämällä.

  Lääh. Odottelen kieli vyön alla ja sormi tilausnappulalla, mitä ihanaa näistä tulee..


 6. Ursula, 17.11.2006 klo 11.01

  Samaa mieltä Tiian kanssa, tämä blogi tartuttaa helmihulluutta.. :)

  Minun silmänä osui tuo keijuriipus.. Mistä tilasit sen? Tai voisinko tilata sinulta korun jossa tuo riipus? Epäilen nimittäin että minun nysvätaidoilla keiju ei pääse arvoiseensa ympäristöön..


 7. Kati, 17.11.2006 klo 11.14

  \o täällä yksi tartunnan saanut!! Ihanan uuden harrastuksen on Outi tartuttanu, kiitos!

  Olisin kanssa halunut udella, ett√§ mist√§ olet nuo j√§lkimm√§iset tilannut? Nuo Balin sormus-jutskat n√§ytti mielenkiintoisilta ja k√§ytt√∂kelpoisilta… Kuin my√∂s Swarovskin isot kristallit. Aivan ihania!!


 8. Kati, 17.11.2006 klo 11.15

  …niin siis tietty Hill Tribe -sormus-jutskat…


 9. inkku, 17.11.2006 klo 12.01

  Hee, ihanaa, nyt voin todeta olevani normaali! :) Oma viikkoni on ollut samanlainen, joka päivä on tullut ihania pieniä ja vähän suurempia paketteja postilaatikkoon. Onneksi en ole edes vannonut olevani helmipaastolla! .. mutta ehkä olisi syytä ..

  Nuo blingblingiyden huiput ON kyllä aika huiput! Ihanan väriset, nam. :)


 10. Anu, 17.11.2006 klo 15.14

  Noita sormuksia olen nähnyt ainakin Artbeadsilla, saako jostain muualta edukkaammin ;) ?


 11. Outi, 17.11.2006 klo 16.56

  Puh, onpas monta kommenttia! Katsotaanpas…

  Heidi, noita kristalleja oikeastaan raskii käyttää vasta siinä vaiheessa, kun kokoelma on iso Рsilloin jää paljon jäljelle, vaikka osan käyttäisikin. Silloin alkuvaiheessa, kun minulla oli Swarovskeja hyvin vähän, en millään raskinut käyttää niitä mihinkään :D

  Anu, enkö olekin kiltti kun tällä tavalla tunnustan omat sortumiseni ja saan teidät muut tuntemaan olonne normaaliksi? :P

  mags, mihin värisävyihin viittaat? Jos tarkoitat noita riipuksia, niin niissä on sen verran suppea värivalikoima, että on enimmäkseen otettava sitä mitä on tarjolla Рesim. tuo crystal golden shadow on ihan nätti sävy mutta ei mitenkään erityisesti mun suosikkini :) Crystal silver shade on kolahtanut selvästi enemmän!

  Tiia, suurena tavoitteena onkin levitt√§√§ t√§t√§ hulluutta mahdollisimman tehokkaasti. Weapon of mass destruction.. ei kun… mass addiction?

  Ursula, keijuja saa tosiaan ihan Villihelmestäkin, jos ei halua ulkomailta tilata. Tuo on INMCrystalilta, mutta sieltä tilaaminen vaatii kyllä sen, että saa puhuttua muutaman helmihullun mukaan kuten minä tein (minimitilaus ulkomaille on $200).

  Kati, sormukset ovat Artbeadsilta, enk√§ ole niit√§ juuri miss√§√§n muualla n√§hnytk√§√§n. En olisi viitsinyt vain noiden sormusten takia tehd√§ sinne tilausta, kun √§rsytti jo ne $10:n postikulutkin, mutta 0.4 mm:n pehme√§ hopealanka oli lopussa, ja Gemshow-onlinellakin se oli out of stock. Jostain sit√§ oli pakko saada, joten samalla tulivat sitten nuo sormuksetkin… :D

  inkku, hyv√§ me! Kyll√§ joskus saa t√∂rs√§t√§ ;) √Ąiti tosin jo l√§hetti viestin ”Voi sinua helmipaastolaista, mit√§ olet mennyt tekem√§√§n :P” – ja min√§ kun luotin siihen, ettei √§iti juuri nyt osuisi t√§nne n√§kem√§√§n t√§t√§ kaikkea :D

  Anu, ennen kuin kuritan sinua tuon hirveän sanan käyttämisestä, sanon saman kuin Katillekin: ei noita kovin monessa paikassa ole näkynyt, joten Artbeadsilta nuo tosiaan tulivat. Ja edukas ei ole mikään kelvollinen suomen kielen sana Рse näyttää ihan kamalalta. :P Minua laiskottaa, joten voisitko hoitaa ihan itse tervassa ja höyhenissä kierimisen? ;)


 12. Anu, 17.11.2006 klo 18.56

  Kuten arvata saattaa, käytin sitä ihan piruuttani Рon mulla hei maisterin paperit suomen kielestä ;)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI