epätavallisia helmiä tällä kertaa

21. huhtikuuta 2005 klo 1.03
Luokat: Lasihelmet, Rannekorut

Tavoistani poiketen ostin Sinellistä epämäräisen helmisekoituksen, jossa oli erikokoisia ja erivärisiä helmiä. Värit oli valittu niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin yhteen. Pussin sisällöstä syntyi tämä melko massiivinen rannekoru, jonka design on ihan oma (heh, ja se näkyy, vai mitä? ;)

 

 

Jätetty 7 kommenttia »

 1. ElinaA, 21.4.2005 klo 1.30

  Kun sulla noita ideoita näyttää pursuuvan niin sanoppa miten ihmeessä mä sotken mun helmiketjut http://www.geocities.com/elinan_elamaa/verhot.jpg tämän lampun ympäri? Tarkotus oli jostain kohdin laittaa myös riippuvia osiota mihin tulee semmosia jalokivimaisia helmiä.


 2. ninawes, 21.4.2005 klo 11.32

  Oih, sulla on todella kauniita koruja. Ja teet siistiä työtä, täällä toinen helmihullu tiiraili tietty heti solmusuojien ja lukkojen kiinnitykset jne :) Löysin tieni tänne Ihan Itse foorumin kautta. Sait uuden lukijan blogiisi!


 3. Mervi, 21.4.2005 klo 12.59

  Minäkin sorruin ostamaan noita saman sarjan helmisekoituksia Sinellistä tuossa viime viikolla. Korvikset löytyivät jo, pitää katsoa mitä seuraavaksi pusseista ilmestyy… :)


 4. Outi, 21.4.2005 klo 13.57

  Whee, uusi lukija :D Ja kiva, etten ole ainoa joka on sortunut noihin helmiin… :)

  Elina, onko ne helmiketjut tarkoitus saada koko lampun ympäri vai ainoastaan esim. alaosaan? Niiden riippuvien osioiden tekeminen ei ole hankalaa, mutta kerro nyt ensin, mihin kaikkialle niitä helmiketjuja pitäisi saada laitettua?


 5. ElinaA, 21.4.2005 klo 14.48

  Tarkotus olisi saada niitä ihan joka puolelle. Alunperin meinasin kieputtaa vaan nauhana ympäri, mutta ei se kestä silleen. Nyt kahdessa alimmassa roikkuu pari, mutta sekään tyyli ei toimi (näkyy kuvassa jos tarkkaan katsoo). Roikkuvia osia suunnittelin tuosta keskimmäisestä möhkäleestä. Alimmasta ei voi roikkua kamalasti enää mitään, koska se osuu nyt jo päähäni vaikka olenkin tälläinen pätkä. :)


 6. Outi, 21.4.2005 klo 15.05

  Entäs jos laittaisit jokaiseen kapeaan kohtaan sellaisen helmi"vyön", josta sitten roikkuu niitä helminauhoja?

  Tein pikaisen piirroksen siitä, miten sen ajattelin:
  http://outi.townsville.nl/images/elinanlamppu.gif


 7. ElinaA, 21.4.2005 klo 17.19

  Tuollasia aattelin just tuohon keskimmäiseen mihin laittaisi sitten niitä isompia helmiä. Noihin pieniin se ei välttämättä toimi kun se pyöreä osa on sen verran littana, että helmet roikkuu sitten tyhjän päällä eikä pyörylän alapuolella ole helmen helmeä. Jos ymmärrät mitä meinaan. :D


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI