crowning glory

17. huhtikuuta 2005 klo 23.49
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet

Robynin tutorialin mukaan tehty Crowning glory oli mukavan haasteellinen koru: alkuvaihe piti tehdä kahdella neulalla, mitä en ollut aiemmin edes kokeillut. Kaiken kaikkiaan koru syntyi kuitenkin suuremmitta ongelmitta, ja rakastuin lopputulokseen. Se näyttää kaulalla todella kauniilta, mitä ei skannausjäljestä kyllä kovin hyvin näe.

Crowning gloryssa pieni ongelma oli se, että siemenhelmien piti olla 11/o-kokoisia, kun suurin osa omista siemenhelmistäni ovat kokoa 9/o eli liian suuria tuohon tarkoitukseen. Ehkä olisi syytä hankkia joitain 11/o-värejä varastoon tällaisia koruja varten..? (Vai yritänkö taas vain löytää tekosyyn helmien ostamiselle?)

 

 

J√§tetty yksi kommentti »

  1. ElinaA, 18.4.2005 klo 12.27

    Kaikki syyt ovat tarpeeksi hyviš kun on helmistš kyse! ;)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI