Karen Hill Tribe -hopea

31. heinäkuuta 2006 klo 23.05
Luokat: Helmihulluus, Hopea, Ostokset, Yleinen

Niinhän se näyttää olevan, että mitä kauemmin harrastat, sitä kalliimmaksi muuttuu makusi. Helmihulluuden alussa onni oli saada ihan tavallisia lasihelmiä, mutta nyt mieltymykset ovat jo muuttuneet selvästi kalliimmiksi.

Ensin tuli normaali sterlinghopea, sitten Balin hopeahelmet. Nyt on kaihoisan haaveilun kohteena usein Karen Hill Tribe -hopea, joka on tietysti hävyttömän hintaista Рkäsityö kun tietysti maksaa.

Karen Hill Tribe -hopea ei p√§√§llep√§in n√§yt√§ mitenk√§√§n erityisen upealta tai hohdokkaalta. Jos ei sen kanssa ole aiemmin ollut tekemisiss√§, sit√§ voisi erehty√§ pit√§m√§√§n rihkamametallina (vaikka sen hopeapitoisuus on yleens√§ jopa korkeampi kuin perussterlinghopean!) – se kun on patinoitua ja mattapintaista. Jokin siin√§ kuitenkin vieh√§tt√§√§ ainakin t√§t√§ helmihullua kovasti, jopa siihen surullisenkuuluisaan ”aargghh liian ihanaa, en malta ikin√§ k√§ytt√§√§” -pisteeseen asti.

√Ąskett√§in minua kohtasi suuri onni: l√∂ysin eBay-kaupan, joka myy Karen Hill Tribe -hopeaa suhteellisen edullisesti. Alla olevat ihanuudet l√∂ysiv√§t tiens√§ luokseni hieman alle 30 dollarilla.

hts-lehdet

hts-laatat

hts-kukat

hts-kalat

hts-helmet

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. Mia, 1.8.2006 klo 10.02

    Ihania.
    Tuosta samaisesta eBay-kaupasta tuli minullekin eilen paketti ja osa helmist√§ p√§√§tyi heti koruiksi makeanvedenhelmien kanssa. Jospa ne saisi illalla kuvattua…


  2. Mikael0, 2.8.2006 klo 15.47

    Ne on muuten todella upeita, ja kun on viel√§ p√§√§ssyt niit√§ katsomaan siell√§ miss√§ valmistetaan niin se kuvioiden moninaisuus vet√§√§ hiljaiseksi. Hinta siell√§ ”l√§hteill√§” ei vain muistaakseni noin raaka ollut. T√§ytyy tarkistaa kun sinne marraskuussa menen. Karenit ovat Pohjois-Thaimaan vuoristoheimo, joiden olot ovat v√§h√§n niin ja n√§in. Mutta kauniita hopeaajuttuja tekev√§t.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI