Hulluna sormuksiin

30. heinäkuuta 2006 klo 23.16
Luokat: Hopea, Korukivet, Sormukset

Taas on tullut sormenpäät kipeinä väänneltyä sormuksia. Vaikka aiemmin sanoin, että Nest Bezel Ring ja minä emme ole ystäviä, olen silti jotenkin tykästynyt tuohon malliin. Se on mukava tehdä, nyt kun malli on tullut tutuksi.

Varoituksen sana tosin niille, jotka harkitsevat tuon ohjeen hankkimista: ohje neuvoo kiertämään lankaa alussa yhtä sormuskokoa suuremmaksi kuin mitä lopullisen sormuksen kooksi halutaan. Minulla muutos tapahtuu kuitenkin toiseen suuntaan, eli valmis sormus on selkeästi suurempi kuin mitä aluksi yritän tehdä. Muutos on voi olla jopa puolitoista milliä. Se voi tietysti johtua myös siitä, että olen mämmikoura.

Yhtä kaikki, tällä kertaa olen todella, todella tyytyväinen valokuviin.*

nest-carnelian
Nest bezel ring, 8 mm:n karneoli

nest-amethyst_02
Nest bezel ring, 8 mm:n ametisti

goldknot2
Tilauksesta tehty sormus, jossa on kultadupleehelmiä

carnelian-fancy
Muunnelma aiemmin tekemistäni perussormuksista. 6 mm:n karneoli. Jostain syystä tämä sormus tuo koko ajan mieleeni LotR-trilogian Sauronin tornin, jonka päässä on hehkuva silmä. Hämmentävää.

aventurine-fancy
Samanlainen sormus kuin edellä, mutta tällä kertaa kivenä on 6 mm:n vihreä aventuriini.

amethyst-ring-fancy
Vähän erilainen muunnos kahdesta edellisestä sormuksesta. 6 mm:n ametisti.

4mm-amethyst
WigJig.comin ohjeella tehty sormus, jossa on 4 mm:n ametisti. T√§ll√§ kertaa k√§ytin sormuksessa 18ga-lankaa 20:n sijasta, ja sormenp√§√§t olivat – enk√§ valehtele yht√§√§n! – hellin√§ monta p√§iv√§√§ (tein t√§m√§n sormuksen jo viikko sitten, mutta vasta t√§n√§√§n lis√§sin kiven ja rummutin sormuksen valmiiksi…)

—–
* Paitsi että tarvisin sileämmän kankaan (lue: paidan) tuota tötteröä varten! Tuon näissä kuvissa käytetyn paidan kangas näyttää kauhean raidalliselta ja karkealta makrokuvissa.

 

 

J√§tetty 6 kommenttia »

 1. Porkkana, 31.7.2006 klo 15.03

  ….mie en jaksais kehua ….kun sin√§ et huonoja teekk√§√§n ….mutta silti sanon ett√§ ….ihania ….hienoja ovat *huokaus*


 2. Janette, 2.8.2006 klo 8.54

  Outi, sinä olet oikea velho korujen tekemisessä ja tulee ihan hyvä olo kun niitä katselee!


 3. Outi, 2.8.2006 klo 9.11

  Kiitos, hyvät kanssahelmihullut :D


 4. Marjut, 5.8.2006 klo 19.25

  Saako tuosta hopeasta tehty√§ leve√§mpi√§ sormuksia? Oletko tehnyt sormuksia muusta kuin langasta? Min√§ leveiden rinkuloiden rakastajana olisin oitis eurot ojossa… ;-)


 5. Outi, 5.8.2006 klo 19.34

  Muunlaisten kuin langasta tehtyjen sormusten tekeminen taitaisi vaatia juotosv√§lineet ja muutenkin lis√§√§ ty√∂kaluja… :/ Kuinka leve√§ on leve√§? :) En ole kovin leveit√§ edes yritt√§nyt tehd√§, mutta kaipa noista ainakin jonkin verran pystyisi levent√§m√§√§n.


 6. Marjut, 5.8.2006 klo 19.37

  Leveä on miun mittakaavassa semmoinen noin sentin levyinen. Oletko harkinnut noita juotosjuttuja? Voisin kuvitella, että ne yhdistettynä helmiosaamiseesi ja tyylitajuusi olisi lopputulos aika tyrmäävä! Ihan oikeasti.


 7. These rings are very great. I want to order one of them for my mother. I need your contact details. Thank you for the quick response.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI