Onnistuneita kuvia

25. heinäkuuta 2006 klo 0.51
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Rannekorut

I am teh winnar!*

Viime aikoina korujen kuvaaminen on tökkinyt oikein urakalla. Kuvista ei ole tullut kauniita vaikka olen yrittänyt melkein kaikkea mahdollista. Eni Okenin ohjeella tehdyistä sormuksistakaan en tainnut saada ensimmäistäkään onnistunutta kuvaa. Le sigh.

Vaan katsokaapas tänään ottamiani kuvia! Helmihullu on hyvin, hyvin onnellinen. Kerrankin kuvankutjakkeet onnistuivat lähes täydellisesti: ne ovat tarkkoja ja tasaisesti valaistuja ja väritkin näyttävät hyvältä. Eläköön!

Toinen versio muutamia p√§ivi√§ sitten tekem√§st√§ni korusetist√§, t√§ll√§ kertaa k√§ytin punaisia simpukankuorihelmi√§ (jotka ovat – kuten sinisetkin – nyt lopussa… seh√§n tarkoittaa sit√§, ett√§ niit√§ pit√§√§ ostaa lis√§√§, eik√∂?):

ruoste-r

ruoste-kk

Pahoitteluni, jos sivupalkkiin ilmestynyt isohko nappi vaikuttaa liialliselta oman torven tööttäilyltä, mutta kommenttilaatikkoon säännöllisesti ilmestyneistä kyselyistä päätellen blogistani puuttuu tarpeeksi näkyvä linkki myytävien korujen sivuille.


* I am the winner

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. sea, 25.7.2006 klo 1.40

  Tietenkin tarkoittaa! Nyt vaan Visa vinkumaan. ;)


 2. Outi, 25.7.2006 klo 10.35

  Niitä saa onneksi Suomesta, joten ei ole pakko käyttää Visaa :D


 3. Tiina, 25.7.2006 klo 16.26

  Olisin ihan tyytyväinen jos saisin aikaiseksi edes noita sinun huonoina pitämiesi kuvien tasoisia kuvia, vaikka kuvaankin vain muistaakseni mitä on tullut tehtyä. Mutta kieltämättä viimeisimmät kuvat ovat erityisen kauniita ja selkeitä. Ja kauniita ovat nuo simpukankuorikorutkin. Kysymys oli ehkä retorinen, mutta vastaan silti että tottakai pitää ostaa jos pääsivät loppumaan. Tänään tipahti muuten postiluukusta elämäni ensimmäiset Swarovski kristallit, ehdin ihailla niitä puolisen tuntia ennen töihinlähtöä. Laadukkailta näyttävät, ei siis mitätahansa lasihelyjä,mutta mitään pakkomielteen oireita ei vielä tunnu. Katsotaan miten käy kun levitän ne nähtäväksi oikein ajan kanssa. ;)


 4. Outi, 26.7.2006 klo 22.39

  Oijoi, onnittelut ensimmäisistä Swarovskeista. Niitä pitääkin sitten ihailla pitkään ja hartaasti! :D


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI