Ai ai ai ai ai

23. heinäkuuta 2006 klo 15.50
Luokat: Hopea, Korukivet, Sormukset, Swarovski

Sormenp√§√§t ovat niin kipe√§t, ett√§ saatte tyyty√§ kuviin (jotka eiv√§t edes onnistuneet – otin varmaan 50 kuvaa yhteens√§, eik√§ niist√§ oikeastaan yksik√§√§n tee oikeutta sormuksille… Varsinkin tuo Swarovskin kristalli -sormus on oikeasti todella kaunis!).

Totesin sormuksia tehdessäni myös, että Eni Okenin Nest Bezel Ring ja minä emme ole ystäviä.

nest-amethyst01

nest-amethyst02

nest-tanzanite01

nest-tanzanite02

nest-rosequartz01

nest-rosequartz02

moonstone-ring

moonstone-ring02

Viimeisess√§ sormuksessa oli k√§sitt√§m√§t√∂n ty√∂, ja vasta t√§n√§√§n kunnollisessa p√§iv√§nvalossa huomasin, ett√§ valitsemassani kuukivess√§ on pari pient√§ s√§r√∂√§. #¬§@¬£$”#&//!!! Saa n√§hd√§ pit√§√§k√∂ tuo j√§tt√§√§ kotiin…

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. tinna, 23.7.2006 klo 19.12

    Siis sä teet aivan UPEITA koruja! Oon jonkin aikaa seurannu blogias ja aina ihastellu suu auki (varsinkin sormuksia ja käsikoruja) sun luomuksia! Aivan upeita! Ja kiitos HelmiQ-linkistä, aion tilata sieltä lasteittain helmiä, kunhan saan ensi viikolla rahaa.. Oon vaan ihan tosi alottelija korunteon suhteen, olis ihanaa osata tehdä noin kauniita kun sulla! (et sattuis myymään noita missään?!?!:)


  2. Outi, 23.7.2006 klo 19.14

    Kiitos! :) Kyllähän noita on myynnissä Рsivupalkista löytyy linkki myytävien korujen sivuille (http://helmetti.oikosulku.net/korut/ )


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI