HelmiQ:n helmiä

22. heinäkuuta 2006 klo 16.52
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Rannekorut

Ennen kuin esittelen tänään lopullisesti valmistuneen korusetin, sanon muutaman kauniin sanan HelmiQ-nimisestä suomalaisesta helmikaupasta. Tilasin kyseisestä nettikaupasta helmiä ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja olen erittäin tyytyväinen asiakas. Helmet olivat edullisia, todella kauniita ja toimitus oli nopea. Aivan erityisen otettu olin selvästi huolella valitusta tilaajalahjasta. Tästä paikasta tilaan helmiä varmasti toistekin!

Tilaamani simpukankuorihelmet päättivät oikeastaan itse, miksi halusivat alkaa isona. Tuloksena alla näkyvä korusetti, jolle valitettavasti kuvat eivät tee lainkaan oikeutta. Kaulakoru on luultavasti yksi kauneimmista kaulakoruista, mitä olen tehnyt.

yollisia-kk

yollisia-r

yollisia-kr

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Hanna, 22.7.2006 klo 20.11

  Minä olen tilannut HelmiQ:sta muutaman kerran ja olen ollut myös erittäin tyytyväinen. Olen aivan samaa mieltä sekä hinnoista että tilaajalahjoista. Olen itsekin tilannut noita simpukankuorihelmiä, ovat kauniita. Kauniin setin olet taas tehnyt.


 2. Outi, 22.7.2006 klo 21.32

  Kiitos :) Harmittaa kauheasti, kun kuvat ei tee noille koruille oikeutta :(

  Oletko muuten sattumoisin tilannut HelmiQ:n kivihelmiä? Katselin niitä itse, mutta olisi mukava kuulla ensin jonkun toisen kommentteja kivien laadusta.


 3. Anki, 22.7.2006 klo 23.17

  Sinulla on aina niin ihanat korut,oiken käy kateksi.
  Minä olen tilannut kivi helmiä helmiQ sta,ovat hienoja ja laadukkaita,voin suositella,ainakin ametistit ja granaatit oli hienoja.


 4. Sini, 23.7.2006 klo 9.48

  Minäkin allekirjoitan Helmi Q -kehut. Ihana kauppa, ihanat tuotteet ja ihana palvelu sekä nopea toimitus!

  Olen tilannut Helmi Q:sta my√∂s sek√§ kivihelmi√§ ett√§ ”helmihelmi√§” ja olen ollut oikein tyytyv√§inen. Toki olen t√§llainen harrastelija vain, mutta rohkenen kyll√§ suositella laatunsa puolesta n√§it√§kin helmi√§. Hinta-laatusuhteesta en tied√§ sanoa, kun ei viel√§ l√∂ydy sellaista selk√§ydintuntumaa tuosta hintatasoasiasta.


 5. Anu, 23.7.2006 klo 12.07

  Täällä myös yksi HelmiQ:hun tyytyväinen. Olen tilannut pyöreitä kivihelmiä (punaista aventuriinia, onyxiä yms.) sieltä aikas monta kertaa ja kauniita ovat olleet.


 6. mags, 23.7.2006 klo 18.49

  Olen kehunut HelmiQ:ta usein ja aiheellisesti!
  Nopea, huippuystävällinen palvelu, laadukkaat
  tuotteet – ne kivihelmet.
  Ja vaikka ylimääräiset lahjat eivät yleensä yllytä
  minua tilaamaan, niin HelmiQ:ssa ne valitaan
  ajatuksella! Se todella ilahduttaa :-D

  Tuo kaulakoru simpukankuori-laatoista on
  tosi kaunis!!


 7. Hanna, 23.7.2006 klo 21.12

  Peesaan kaikkia muita mielipiteess√§ni HelmiQ:n kivihelmist√§ – tosin meik√§l√§isen asiantuntemus on sit√§ luokkaa, ettei sill√§ voi kehuskella. Mutta kun kriteerin√§ on ”onko kauniita helmi√§”, niin t√§h√§n saakka vastaus on aina ollut ”kyll√§ on”!


 8. ensku, 26.10.2006 klo 17.07

  mäkin oon tilannut montakertaa helmiq:sta helmiä ja kerran olen käynyt itse ateljeessa =). Ite kivihelmiä en oo vielä tilannu, mutta ajattelin tilata..Musta kaikkein ihanimpia ovat millerifiorit! Pia on tosi kiva kun antaa aina kaupanpäällisiä! Siitä tulee hyvämieli =)! Oot muuten aikas taitava korujen tekijä kuvista päätellen! Olin Pian kaa samassa helmityökurssilla. Siitä helmiharrastukseni sitten lähtikin!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI