Ahdistusterapiaa

27. huhtikuuta 2006 klo 23.26
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Lasihelmet, Swarovski

Tämä viikko on ollut suoraan sanottuna ihan p*rseestä. Ensin karmea ruokamyrkytys, joka vielä kaksi päivää myöhemminkin oireilee pahana makuna suussa (arvelen sen johtuvan elimistön nestetasapainon häiriintymisestä) ja sitten tieto Enterin lopettamisesta. Onpa kumma, jos ahdistaa.

Ahdistusta torjuakseni olen väsännyt koruja. Paljon koruja. Mitä tahansa, mikä pitäisi minut touhukkaana.

Kahdet korvakorut Gemshow-onlinesta ostetuista hopeaelementeistä. Toisissa patinoitu elementti, toisissa kirkas:

bz-chandelier

ctl-chandelier

Huomatkaa, että olen kerrankin onnistunut kuvaamaan cantaloupe-sävyiset Swarovskin kristallit jonkin muun värisessä muodossaan kuin vaaleanvihreänä!

Pakottauduin myös vihdoinkin käyttämään pitkään panttaamiani Swarovskin helmiä. Tuloksena Rosaline-setti, johon kuuluu kaulakoru ja korvakorut:

rosaline-kk

rosaline-kr

Kolme kiveä -korvakorupakettiin kuuluu yhdet koukut mutta kolmet eri kiviriipukset niihin. WigJig.comista poimitun idean mukaan tehtyihin korvakoruihin voi itse vaihtaa yksinkertaisesti pujottamalla uudet kivet asun tai vaikkapa mielialan mukaan.

threestones

Trois-korvakorut syntyivät ihan vain ajankuluna. Kaikki osat ovat käsintehtyjä, ja tuloksesta tuli mielestäni nätti. Kristallit ovat erinite-sävyä.

trois

Orinoco Flow on Suerte-tyyppinen koru, johon k√§ytin yhden Louloulta ostamistani lasisista lehtiriipuksista. Korun nimi tulee Enyan laulusta, jota koru minut sai jostain syyst√§ ajattelemaan. Let me sail, let me sail, let the Orinoco flow…

orinocoflow

Rumpu! »

 

 

J√§tetty 10 kommenttia »

 1. sea, 28.4.2006 klo 0.38

  Aivan ihania! Tuo lehti on niin herkkä.


 2. mags, 28.4.2006 klo 8.33

  Olen ihan p√∂kerryksiss√§…
  Siis Swarovski-helmi√§, seuraavaksi…

  Orinoco Flow on herkän viehättävä!

  Taas kerran sarjassa ’tyhmi√§ kysymyksi√§’ eikun ’tyhm√§n’:
  Mistä tulee suerte-korun nimi?


 3. Outi, 28.4.2006 klo 8.42

  Kiitosta! :)

  mags, ”Suerte” on Shakiran kappale, jota kuuntelin alkuper√§ist√§ korua tehdess√§ni N kertaa. Kappaleen englanninkielinen versio oli iso hitti nimell√§ ”Whenever, Wherever” :)


 4. Stello, 28.4.2006 klo 8.49

  Rosaline-setti on Todella Kaunis! :O (Mielikuva noista jonkun tosi yksinkertaisen asun kanssa..)


 5. Sonja, 28.4.2006 klo 9.52

  Hei!
  En tiedä, onko sinulla tapana myydä töitäsi, koska niillä on varmaan suhteellisen paljon tunnearvoa jne. Olen kuitenkin erittäin kiinostunut tuosta Rosaline-setin kaulakorusta. Korvakorutkin ovat toki hienot, mutta minulla kurjalla ei ole reikiä korvissa.

  Jokatapauksessa, ota yhteytt√§ jos haluat tehd√§ pient√§ kauppaa. Tuo olisi juuri t√§ydellinen yo-juhlapukuni kanssa….


 6. Reetta, 29.4.2006 klo 18.21

  Oih, oikein ihania koruja! varsikin tuo rosaline setti! ja muutkin :) ehkä minäkin sitten jonain päivänä saan tehtyä noin ihania koruja!


 7. Anita, 30.4.2006 klo 9.03

  Huoh, iiiiiiiiiiihania, muuta ei voi snaoa! :-)


 8. Henna, 2.5.2006 klo 9.34

  ……29-vuotias helmihullu……. ;)


 9. Outi, 2.5.2006 klo 15.37

  Henna, hys! Ei saa kuittailla! Ja sitä paitsi, mulla on vielä Рjos tarkkoja ollaan Рtunti ja 23 minuuttia armonaikaa, ennen kuin kello on 17.00. :P


 10. Henna, 5.5.2006 klo 23.29

  Heei, nyt m√§ vasta huomasin tuon ”Hennan” viestin… Tunnetko s√§ jonkun toisenkin Hennan, m√§ en nimitt√§in kuolemaksenikaan muista kirjoittaneeni tuollaista kommenttia?! Itse asiassa olen melkokin varma ett√§ se en ole min√§, vaan joku muu. Min√§ olin tiistaina 9.34 pit√§m√§ss√§ √§idinkielentuntia kullannupuilleni.

  Nyt joku kaima kuittailee, minähän en sellaista harrasta ikinä *pyhimyshymiö*


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI