Tilaustöitä

22. huhtikuuta 2006 klo 0.52
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Lasihelmet, Swarovski

Helmihullu on väkertänyt pienet sormiparat lähestulkoon verillä erilaisia tilaustöitä, sillä jos tilaa helmiä yhtä tiuhaa tahtia kuin tämän lajin sekopää, on syytä saada jostain jonkinlaisia tulojakin. Siispä rahantarve menee toisinaan (lue: usein) oman inspiraation edelle, ja tilaustyöt ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.

Suerte-koruni on ilmeisesti her√§tt√§nyt ihastusta, koska kysynt√§√§ riitt√§√§. Tein niit√§ juuri kaksi tilausty√∂n√§ – kuvat alla. Molemmat matkaavat Ouluun… tai itse asiassa toinen on jo perill√§.

suerte-clear

suerte-tilaus

Jo aiemmin minulta kaipailtiin jotain punasävyistä kaulakorua, ja kun värisävyistä oli päästy suurin piirtein yhteisymmärrykseen ja olin saanut käsiini sopivat helmet, syntyi tämä koru:

punavalkea

Korussa on käytetty siamin punaisia Swarovskin kristalleja, Balin hopeahelmiä, valkeita ja punaisia makeanvedenhelmiä ja kirkkaita lasihelmiä. Materiaaleiltaan selvästi keskivertokoruani tyyriimpi.

Ja kun jonossa olevat tilaustyöt oli lopulta saatu tehtyä ja pääsin vapaasti toteuttamaan itseäni, mitä minä tein? No taas yhden Suerten, kuinkas muuten.

suerte-amber

Lisäksi tein wigjig.comista löytyneellä ohjeella kaksi paria korvakoruja. Toisissa on käytetty cantaloupe-sävyisiä kristalleja, toisissa alexandritea. Molemmista tuli ihan sievät, vaikken sataprosenttisen tyytyväinen olekaan.

dollars-cantaloupe   dollars-alexandrite

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. reeta, 22.4.2006 klo 6.45

  Siis vau! Aivan ihania!. Tuli heti mieleen, ett√§ paljonkohan tuollainen Suerte maksaa…


 2. Outi, 23.4.2006 klo 13.53

  Kiitos :) Suerte-mallia olen myynyt pikkuisen materiaalien hinnoista riippuen noin kahdella kympillä.


 3. Mervi, 25.4.2006 klo 17.16

  Aika kivat korvikset. Tulee mieleen nuottiavain… :)


 4. Vasu, 26.4.2006 klo 14.30

  Suloiset korvikset. Korutyylisi on mukavan ilmava ja ah, niin naisellinen!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI