Erilaisia tilaajalahjoja

18. huhtikuuta 2006 klo 20.47
Luokat: Ostokset

Tänään tutustumme kiitoslahjoihin. Helmihullu on kroonisen helmisairautensa aikana ehtinyt tilata helmiä monenlaisista nettikaupoista, ja postiluukusta sisään kopsahtavan tilauksen mukana on usein jonkinlainen pieni lahja tilaajalle.

Loogisia lahjavaihtoehtoja ovat erilaiset tuotenäytteet, joita saadessaan asiakkaan voi kuvitella kiinnostuvan kyseisen kaupan muustakin helmivalikoimasta:

kiitos-misc

Ensimmäisessä kuvassa onkin erilaisia helmiä, joita on siunaantunut tilaajalahjoina eri paikoista. Helmet ovat tervetullut kiitoslahja, sillä jos joku tilaa helmiä, hän luultavasti ilahtuu saadessaan ilmaiseksi hieman lisää helmiä.

Helmi√§ ja koruosia tilaavat ihmiset ovat yleisesti ottaen kiinnostuneita koruista. Joskus kiitoslahjana saattaakin olla kokonainen valmis koru. En ole ihan varma, mill√§ logiikalla helmimyyj√§ ajattelee asiakkaan haluavan tilaajalahjana valmiin korun – helmi√§ tilaava kun luultavasti haluaa tehd√§ korunsa itse -, mutta onhan sill√§kin lahjalla sent√§√§n jotain tekemist√§ korujen kanssa…

kiitos-fmg

…vaikka se olisikin susiruma ja tehty omituisen v√§risist√§ puuhelmist√§.

Ymm√§rr√§n my√∂s sellaiset tilaajalahjat, jotka mainostavat jollakin tavalla kyseist√§ yrityst√§. Siksip√§ minusta on ihan mukavaa, ett√§ Gemshow-online l√§hett√§√§ tilauksen mukana mainoskyn√§n…

kiitos-gso

…mutta minua ei lainkaan haittaisi, jos he lakkaisivat l√§hett√§m√§st√§ kyn√§n lis√§ksi karmeita sokerinmakuisia thank you -tikkareitaan, jotka minulla j√§√§v√§t poikkeuksetta sy√∂m√§tt√§. Ja miten niin teen usein tilauksia Gemshow-onlineen?

Käsittämättömimpien tilaajalahjojen palkinnon voittaa kuitenkin ylivoimaisella äänivyöryllä Beadbabe:

kiitos-bb

MIT√Ą nuo ovat? MIHIN niit√§ on tarkoitus k√§ytt√§√§? Ja ennen kaikkea: ovatko ne kirottuja?

 

 

J√§tetty 15 kommenttia »

 1. Saara, 18.4.2006 klo 20.56

  Noi Gemshow:n tikkarit on kyllä tosi kauheen makuisia!!


 2. Jane, 18.4.2006 klo 21.14

  Minäkin sain tuollaisen kummajaisen Beadbabeltä. Jos keksit niille käyttöä lupaan lähettää omani veloituksetta sinulle.

  Jane


 3. Tuxu, 18.4.2006 klo 22.36

  hei ehk√§ nuo beadbaben lahjat ovat jonkin sortin lankanpit√§ji√§… mielikuvitusta mukaan ;)


 4. Mervi, 18.4.2006 klo 22.41

  Todenn√§k√∂isesti nuo beadbaben kummajaiset pit√§isi heitt√§√§ tuomiovuoreen, ett√§ kirous katoaa… Kerrassaan pelottavia!


 5. Cattleya, 18.4.2006 klo 23.43

  Ehk√§ noiden kummajaisten tarkoitus on olla niin hirveit√§ katsella, ett√§ mieli tekee paneutua v√§litt√∂m√§sti korujen tekemiseen. Se puolestaan kuluttaa hankittuja helmi√§, joten kohta on taas tilattava lis√§√§. Juu, selv√§ myynninedist√§miskeino! Ja tehokaskin — min√§ ainakin hukuttautuisin mielell√§ni helmit√∂ihin, jotta saisin nuo √∂t√∂k√§t pois mielest√§.


 6. Elsa F, 19.4.2006 klo 9.59

  Heh! Beadbabe voittaa kyllä ylivoimaisesti! Noihan on ihan kamalia! :D :D :D Noh, ainakin noista sai hyvät naurut!


 7. Outi, 19.4.2006 klo 11.14

  Joo, noi pikkuiset otukset ovat kyllä rumia. Ja täysin hyödyttömiä. Cattleyan selitys tuntuu tässä tilanteessa melkeinpä järkevimmältä :D

  Ent√§s jos niiden pime√§t voimat tulevat esiin vasta, kun niit√§ on tarpeeksi monta yhdell√§ ihmisell√§! :O Pit√§√§p√§ √§kki√§ h√§vitt√§√§ nuo kaksi, ennen kuin kolmas tilaukseni kopsahtaa postiluukusta… ;)


 8. Kristel, 19.4.2006 klo 11.41

  Muistuta minua noista seuraavan kerran kun etsin johonkin larppiin rekvisiitaksi pahojen henkien kuvia tai vastaavia… ;)


 9. Anu, 19.4.2006 klo 14.26

  :D :D :D Päivän parhaat naurut!

  Kiitos myös korusta, Serpent löysi uuteen kotiinsa tänään juuri sopivan mittaisena ja vielä kauniimpana kuin kuvassa ;)


 10. Jelena, 19.4.2006 klo 21.45

  http://www.beadbabe.com/index.asp?where=store&SelectedGroupID=2364&ItemID=0

  Kyseess√§ on ilmeisesti minipatsaat. Ainakin kyseisten ’kummajaisten’ kaksosia l√∂ytyi tuosta osoitteesta…:)

  Eiv√§t ole ihan kauhean isoja, joten mahtaisivatkohan sopia nukkekodin sisustukseen…? Kyselep√§ kavereilta, josko joku sattuisi nukkekoteilua harrastamaan. Kuuleman mukaan ’ylim√§√§r√§inen’ pikkus√§l√§ saa harvoin muuta kuin l√§mpim√§n tervetulo-toivotuksen…;)


 11. Henna, 21.4.2006 klo 20.14

  Mullakin on yksi tuollainen patsas (yksi vain siis, vaikka olen ko. firmasta tilannut jo kolmesti). No, en osaa olla siit√§ kovin pahoillani. Ja noita Gemshown kyni√§ py√∂rii joka paikassa. Joku on joskus ihmetellyt, miksi mulla on t√§htilippukyn(i)√§, mutta olen yritt√§nyt perustella, ett√§ ovat mainoskamaa :) Pisteet muuten er√§√§lle hyv√§lle, mutta t√§ysin helmeilem√§tt√∂m√§lle yst√§v√§lle, joka kerran bongasi kyn√§st√§ tekstin Swarovski, ja kysyi ett√§ onko mulla jo helmikyni√§kin :) Huraa, se on siis kuunnellut ja jopa muistaa ainakin jotain h√∂perryksi√§, mit√§ m√§ sille kerron helmist√§ni…


 12. Stello, 23.4.2006 klo 23.49

  Mun mielestä noi on hauskoja minipatsaita! :D Jos joku haluaa viskata omansa mäkeen, mulle kyllä kelpaa :P


 13. Visukinttu-Jarkko, 1.5.2006 klo 17.36

  Eikös noi ole sellaisia pieniä telineitä, joita on tarkoitus pitää ruokapöydässä ja niihin voi laittaa syömäpuikot nojaamaan siten, ettei niiden kärjet koske pöytään?

  Näin mä ainakin sen olettaisin. ;)


 14. Paula, 5.5.2006 klo 19.06

  Tuo susiruma ja omituisen värisistä puuhelmistä valmistettu koruhan on aivan ihana! Tulee aivan kesä mieleen sitä katsellessa.


 15. […] meksi? Maskotteja? ¬†Sterlighopeisia kirjaimia. T√§ll√§ kertaa gemssu ei muistanut minua tilaajalahjalla. Ei kyn√§√§, eik√§ tikkaria, joka muuten¬†maistuu aivan kamalalle. Tikkari ei kelv […]


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI