Uusi ilme

13. huhtikuuta 2006 klo 22.56
Luokat: Yleinen

Luulette kuitenkin, että olen vain laiskotellut, kun en ole muutamaan päivään blogannut. Hah! Olette väärässä!

Bugeja riittää. Antakee anteeksi. Korjataan sitä mukaa kun löydetään.

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

 1. Marjut, 14.4.2006 klo 4.53

  Kauniilta n√§ytt√§√§! Noin markkinointi- ja myyntimieless√§ k√§√§nt√§isin kuitenkin etusivun asettelun ”toisinp√§in” niin, ett√§ k√§ytt√§j√§ sivulle saapuessaan n√§kee ensin valikoiman, eik√§ montaa tekstikappaletta – nyt korut, eli itse asia, j√§√§v√§t ensin√§kem√§lt√§, no, n√§kem√§tt√§. Milt√§s semmoinen kuulostaisi?


 2. Cattleya, 14.4.2006 klo 17.57

  Muuten olen samaa mielt√§ Marjutin kanssa, mutta… Jos koruvalikoiman nostaa yl√∂s, niin uusimmat korut menett√§v√§t sivustassa tehonsa. Nyt katse k√§√§ntyy automaattisesti uusimpiin koruihin, mutta jos koruvalikoima olisi alussa, ei tulija tied√§, mit√§ katsoisi.

  Mutta ainakin tilaamisohjeet sun muut voisi huoletta tiputtaa valikoiman alle. Ensin ihastutaan koruihin, sitten tilataan :) .

  Tykkään tosi paljon noista läpikuultavista valkeista laatikoista tekstien alla valikoimakuvissa. Toimivat tyylikkäästi.


 3. Outi, 17.4.2006 klo 19.09

  Tjaa… pit√§√§p√§s tutkia nyt kun kotiuduin p√§√§si√§islomalta. Cattleya on kyll√§ ongelman ytimess√§ – mietin itsekin, ett√§ koruvalikko on turhan alhaalla, mutta ylemp√§n√§ se veisi huomiota sivupalkin uusimmilta koruilta :/ Vaatii pohdintaa. :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI