Turkoosi setti

29. maaliskuuta 2006 klo 21.42
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Kalkkiturkoosia, balin hopeahelmiä ja hopealankaa. Luultavasti kaunein tekemäni korusetti, vaikka kuvat eivät sille teekään oikeutta.

turkoosi-kr
Korvakorut

turkoosi-r
Rannekoru

turkoosi-kk
Kaulakoru

Kirjoittaisin enemmän, jos jaksaisin. Helmihullu palaa asiaan, kun energiataso on hieman korkeampi.

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. mags, 30.3.2006 klo 6.58

  Aah! Todella ihastuttava setti!
  Jo tuo Tapiolan tytär sai sydämeni ylimääräisiin lyönteihin mutta turkoosi on kai sittenkin se numero Uno :-)
  Ja ihan vaan kyselen, ett√§ kauanko olet koruja ’rakentanut’ tuon tason saavuttaaksesi? Tarviiko hopeasep√§n v√§lineet saadakseen noin upeaa j√§lke√§?? kyselee ihailija


 2. Hanna, 30.3.2006 klo 8.54

  Upea setti! Ajattele kes√§√§, aurinkoa, ruskettunutta ihoa…no joo, ulkona sataa vett√§ ja r√§nt√§√§, mutta saahan sit√§ mielikuvaharjoitella =).


 3. Outi, 30.3.2006 klo 10.41

  Kiitos! :) Tuo kalkkiturkoosi tuntui ihan kiljuvan kaverikseen hopeaa. Olen tehnyt koruja nyt vuoden verran, vähän yli, joten ei mulla mitään kymmenen vuoden kokemusta ole. Ei ole hopeasepän välineitäkään Рtuon korun tekoon käytin tiimarista ostettuja pyöröpihtejä, elektroniikkaliikkeestä ostettuja sivuleikkureita ja k-raudan kärkipihtejä. :D

  Hanna, jotain tuollaista ajattelin korua tehdessäni. Tosin minä en ikinä rusketu, varsinkaan kauniisti. Luultavasti tuo setti menee myyntiin :)


 4. siru, 30.3.2006 klo 19.51

  *Huokaus* kes√§ ja turkoosi meri, rusketus ja loma… Voi ett√§ kun on kes√§inen fiilis kun vain katsookin t√§t√§ setti√§!


 5. Stello, 31.3.2006 klo 1.04

  Ooh.. Muistutti mua ammoisista lempparikorviksistani (hopeaa ja turkoosia), joista valitettavasti toinen katosi :*( En edes nykyisin käyttäisi roikkuvia korviksia, mutta silti harmittaa edelleen, melkein 20v myöhemmin!


 6. Pia, 4.4.2006 klo 9.14

  Saanko lainat t√§m√§ idea… √§iti olisi ihan innoisaan noista korvakoruista


 7. Outi, 4.4.2006 klo 10.14

  Pia, totta kai saat :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI