Ruosteinen tilaustyö

27. maaliskuuta 2006 klo 21.43
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Lasihelmet

Tilaustyöt ovat hankalia. Toisaalta teen kauhean mielelläni pyynnöstä jonkin korun, mutta toisaalta taas pyynnöstä tehdyt korut vievät aikaa kaikelta siltä, mitä oikeasti haluaisin tehdä. Tilaustöissä on toki eroja Рjotkut ovat työläitä ja jotkut valmistuvat nopeasti.

T√§n√§√§n tartuin pitk√§st√§ aikaa neulaan ja lankaan tehd√§kseni minulta tilatun uuden kappaleen Tapiolan tyt√§r -korustani, joka siis perustuu Robynin Double diamond -koruun. En muistanutkaan, miten hidasta ja vaivalloista on t√§llaisten korujen tekeminen verrattuna niihin koruihin, mit√§ nyky√§√§n yleens√§ teen. Olen ihan ruosteessa, mit√§ tulee n√§ihin ”perinteisiin” helmit√∂ihin!

tapiolantytar

Posti tarjoili t√§n√§√§n kivan yll√§tyksen: helmihullu saa joskus helmi√§ tilaamattakin! SanomaMagazines l√§hetti minulle hematiittikaulakorun kiitokseksi siit√§, ett√§ jatkoin MeNaiset-lehden tilausta joskus kuukausia aiemmin. No, kaulakoru ei ole erityisen hieno, vaikka sit√§ kuvailtiin ”upeaksi”, ja olisin jatkanut tilaustani ihan ilman lahjojakin, mutta helmihullu ei tietenk√§√§n koskaan kielt√§ydy helmist√§.

kiitoslahja

Ymm√§rt√§nette varmaan, ett√§ korun odotettavissa oleva elinik√§ alkuper√§isess√§ muodossaan ei ole kovin pitk√§…

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Anna, 27.3.2006 klo 22.43

  Haluatko lisää noita hematiittejä? Voisin lennättää joskus Aliven mukana.


 2. Outi, 27.3.2006 klo 23.36

  Kelpaa kyllä mainiosti, kiitos :) Tai jos ei Alive ole käymässä täällä niin voin lähettää sulle tuollaisen Helposti-kuorenkin, siinä tulevat nätisti.


 3. mags, 28.3.2006 klo 9.41

  Iiks! Olen palannut jo monta kertaa katsomaan Tapiolan tyt√§rt√§! Just mun makuun…


 4. Hanna, 28.3.2006 klo 17.50

  Tosi kaunis Tapiolan tytär! Minäkin saattelin Sanoman lahjontahematiitit atomeiksi, saa nähdä mitä niistä kehkeytyy ;-).


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI